Foto: Hanne Erøy/ www.fashioninoslo.com
Foto: Hanne Erøy/ www.fashioninoslo.com

Stjel stilen

Dette hadde "Skam"-William på seg på motefest

Thomas Hayes i fransk og svensk design på ELLE-fest

Del på facebook Del på twitter Del på google+ S3

Torsdag gikk den prestisjetunge sommerfesten til motemagasinet ELLE av stabelen, på utestedet TAKET på toppen av Steen & Støm i Oslo.

Det meste som kunne krype og gå av mote- og kjendisnorge hadde kommet for å feire magasinet og deres samarbeidspartnere.

Likevel var det en nykommer som helt klart stjal showet: 19 år gamle Thomas Hayes, bedre kjent som "William" fra NRK-serien "Skam" ankom festen sammen med kollega Herman Tømmeraas som spiller "Penetrator-Chris".

De to var kveldens snakkis og fikk knapt gå i fred på festen, for alle skulle ha en selfie med "William", som for anledningen var kledd i matchende shorts og skjorte med marmortrykk, og en rød bomberjakke.

Slik får du stilen:

Foto: Hanne Erøy/www.fashioninoslo.com og Produsentene

Jakke fra Bombers HER, Solbriller fra Ray-Ban HER, Shorts fra Criminal Damage HER, Skjorte fra Lindbergh HER, Sneakers fra Supra HER

Side3 Stiltips har vært i kontakt med stylistene til Hayes, som kan fortelle at skjorten og shortsen er fra merket Denimes par These Glory Days fra VOLT med sko fra varehuset YME, mens bomberjakken er vintage Christian Dior.

Foto: Hanne Erøy/ www.fashioninoslo.com

Thomas Hayes, her sammen med moteansvarlig i Side3 Stiltips, Daniel Bratterud. Se hva han hadde på seg her.