De kuleste sneakersene som du trenger nå

Her finner du sneakers fra alle de populære merkene

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Sneakers har virkelig funnet sin plass i motebildet i år, og er fortsatt like aktuelle nå på høsten. Om du ser etter rene, urbane, avslappede eller fargerike sneakers finner du det hos Caliroots. De har et veldig kult utvalg av sko fra alle de populære merkene innenfor sportsklær og street wear.

Sjekk ut utvalget her.

Vi har valgt ut noen av våre favorittsneakers som passer til høstsesongen nedenfor. 


Lave

Lave sneakers er noe enhver mann bør ha i sin garderobe. De går innenfor kategorien athleisure mote, men det betyr ikke at de bare skal brukes sammen med et sporty antrekk. De passer til det meste, som for eksempel til ditt hverdagsantrekk. 

Bak: Adidas - Stan Smith Adidas - Vans

Foran: Puma - Puma


Høy såle

En høy såle betyr mer demping for føttene dine, og sko som gir føttene dine den støtten de trenger er viktig. Samtidig gir den store sålen til skoene et ekstra kult preg. Et par ekstra centimeter på høyden er aldri feil.

Bak: Asics - Nike

Foran: Nike - Vans


Avslappede

Sneakers som er litt mer avslappede og sporty er veldig godt å ha. De sitter godt på foten, og kjennes behagelige i steget. Med disse skoene trenger du derfor ikke å bekymre deg for såre føtter. De har en silhuett som minner om trengings- og joggesko, men deres minimalistiske design gjør at skoene passer mer til jeans enn treningsklær. I tillegg ser de veldig stilige ut. 

Bak: Puma - Puma - Adidas

Foran: Adidas - Nike


Høye 

Det kan være lurt å investere i noen sko som dekker ankelene dine nå som kulden kommer.  Vans sine forede sneakers holder føttene dine varme, og modellens farge er tidløs. De beige variantene er også trendy, mens de futuristiske skoene fra Adidas gir antrekket ditt en moderne touch.

Bak: Adidas - Timberland

Foran: Vans- Converse


Fargerike 

Om du er på utkikk etter sko som fanger blikket, er disse skoene en fin løsning. Med mønster som er lekende i stilen, eller solide farger som gjør at du skiller deg ut fra mengden, vil du definitivt imponere. 

Bak: Adidas x Pharrell Williams - AsicsNike

Foran: Puma - Stan Smith Adidas 


Les også: 

De 10 hotteste merkene i høst

Det beste tilbehøret du kan kjøpe i høst

Slik får du de beste Black Friday-tilbudene