FOTO: AMUNDSEN SPORTS

Amundsen er merket gutta digger

Trendy og sporty plagg som fungerer like godt i byen som på fjellet.

Del på facebook Del på twitter Del på google+

I svært bra materiale og en design som tiltrekker både kvinner og menn, har Amundsen-plaggene blitt et hipt merke blant nordmenn. 

Historien om familien Amundsen, og da spesielt den kjente polfareren Roald Amundsen, ble også grunnlaget for klesmerkets opprinnelse i 2009. 

Nå selges klesmerket i high end-butikker, men av erfaring rives de mest populære Amundsen-plaggene bort fra butikkhyllene. 

Vi gir deg topp-produktene som alltid blir utsolgt, men som du nå får tak i her. 

Frem til 15. oktober får du også 15% rabatt i nettbutikken ved bruk av rabattkoden: nettavisen. Dette er svært unikt, da Amundsen sjeldent fås til rabatterte priser. 


Sjekk hele utvalget til gutta herAmundsen-favoritter

Den velkjente anorakken fra Amundsen er en skikkelig klassiker på sportsmarkedet. Den er bortimot perfekt - både når det gjelder materiale og design. 

Sjekk ut Amundsen Peak Anorak her

Amundsen Peak Anorak til gutta er et must i sportsgarderoben.

Sjekk ut de kuleste anorakkene her!

En bestselger gjennom flere år er den klassiske nikkersen, og som forsvinner ut av butikkhyllene. Amundsen Concord gjør deg trendy og stilsikker i fjellheimen. Kjæresten din vil i hvert fall synes du ser sexy ut ... 

Her får du tak i Amundsen nikkers - i flere farger

AMUNDSEN NIKKERS er en bestselger.

Sjekk ut sesongens kuleste nikkers her - i flere varianter

En av de hotteste ullgenserne (100% merinoull) i år er Amundsen sin rålekre modell. Like stilig i urbane strøk, som på hytta. Disse blir også fort utsolgt, og gjelder å skaffe seg nå. 

Her får du den i flere spreke farger!

AMUNDSEN ULLGENSER er en favoritt blant gutta.


Sjekk hele utvalget til gutta her

Frem til 15. oktober får du også 15% rabatt i nettbutikken ved bruk av rabattkoden: nettavisen. Dette er svært unikt, da Amundsen sjeldent fås til rabatterte priser.

PS: Nå nærmer Black Friday seg med stormskritt! Klikk her for å registrere deg for de beste tilbudene