VARM TIL KALD: Det er få ting som er mer irriterende om sommeren enn varm øl. En ny video viser deg hvordan du enkelt kan gjøre den lunkne pilsen til en duggfrisk og herlig sommerdrikk.
(Colourbox) VARM TIL KALD: Det er få ting som er mer irriterende om sommeren enn varm øl. En ny video viser deg hvordan du enkelt kan gjøre den lunkne pilsen til en duggfrisk og herlig sommerdrikk.

Triks

Slik gjør du en varm øl iskald på 60 sekunder

Trikset alle menn burde kunne.

Nå som sommeren (nesten) er her tenkte vi det var på tide med en skikkelig forbrukersak (nesten) alle på et eller annet tidspunkt i livet vil få bruk for.

For hvor mange ganger har du ikke vært på butikken for å kjøpe inn kaldt øl til kveldens sommerfest, bare for å oppdaget at de er utsolgt for avkjølte drikkevarer og du må ta til takke med varmt øl. Slukøret labber du hjemover og desperat forsøker å kjøle ned pilsen ved å stappe six-packen i fryseren.

Dessverre er ikke sjokkavkjølings-metoden særlig effekt og man må dessuten vente lenge før ølen er passe kald og klar for å nytes. Men frykt ikke, for nå har Buzzfeed laget den definitive øl-videoen som gjør at du ikke trenger en fryser og god tid for å kunne drikke kald øl. For ved hjelp av Buzzfeeds metode skal man kunne avkjøle varm øl i løpet av bare 60 sekunder.

Alt du trenger er en termos, en drill, en bolt, en gummistrikk og isbiter. Resten fikser vitenskapen.

Se videoen og instruksjoner under. Prøves ut på eget ansvar.


Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.