THE GRAND TOUR: James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson er forventet å dra inn mange nye kunder til Amazons strømmetjeneste Prime Video. Nå er tjenesten lansert i Norge og 199 andre land.
THE GRAND TOUR: James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson er forventet å dra inn mange nye kunder til Amazons strømmetjeneste Prime Video. Nå er tjenesten lansert i Norge og 199 andre land. Foto: Brian Lawless Scanpix

Strømming

Nå er Amazon Prime lansert i Norge

"The Grand Tour" blir tilgjengelig i Norge for 25 kroner i måneden.

Millioner av mennesker har hatt lyst til å se Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond sitt nye bilshow "The Grand Tour", men det har vært et problem. Showet strømmes på tjenesten Amazon Prime, som fram til i dag ikke har vært direkte tilgjengelig i Norge.

Les også: - The Grand Tour er tidenes mest piratkopierte serie

Men som tidligere annonsert, onsdag 14. desember lanseres strømmetjenesten også i Norge og 199 andre land.

For kunder i nye markeder som Norge, vil introduksjonsprisen være tre dollar per måned i de første seks månedene, skriver Amazon i en pressemelding.

Det tilsvarer om lag 25 kroner i måneden. Normalprisen er rundt 50 kroner i måneden. Prime tilbyr en gratis prøveperiode på én uke.

Programmer vil så vidt vi forstår ikke bli tekstet til norsk, men finnes tilgjengelig på engelsk, i tillegg til deler av innholdet som er tekstet eller dubbet versjoner på fransk, italiensk, portugisisk og spansk.

Medlemmene får tilgang til innholdet via Amazons Primes app for Android og iOS og online på primevideo.com.

Tjenesten tillater også nedlasting av alle filmer og TV-show slik at de kan ses offline.

Amazon skriver at "The Grand Tour" har vært den største showpremieren på Prime Video noensinne, men norske abonnenter får naturligvis tilgang til øvrig innhold i tjenesten.

Innholdet inkluderer, ifølge Amazon:

"Transparent", som har vunnet flere Golden Globe, Emmy og BAFTA-priser, serien "Mozart in the Jungle", som har fått flere Golden Globe-priser, og den serien flest Prime-medlemmer så langt har strømmet globalt, "The Man in the High Castle". De fleste Amazon Original Kids Series er også tilgjengelige, inkludert animasjons- og kunsteventyret "Creative Galaxy", "Gortimer Gibbon’s Life on Normal Street", dette er enfortelling om å bli voksen og om vennskap. Animasjonsserien "Tumble Leaf" som har vunnet flere Emmy-priser og mange fler. Andre originale serier fra Amazon, slik som Woody Allens "Crisis in Six Scenes", David E. Kelley’s "Goliath" med Billy Bob Thornton, dokumentarserien "American Playboy: The Hugh Hefner Story", i tillegg til "Sneaky Pete" produsert av Bryan Cranston og Graham Yost, og med Giovanni Ribisi som stjerne, blir tilgjengelig for seerne i neste år. Prime Video-medlemmer kan også se hundrevis av populære filmer og TV-show fra Hollywood og de største TV-stasjonene.

Amazon Prime Video

Promotion med annonselenker

Du vil ikke tro hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.