MEST SETT: Etter 18 år på nett er det ingen nakenscener på Mr. Skin som er sett mer enn Alexandra Daddario strippescene i «True Detective» fra 2014. Nylig feiret nettsiden 18 år, og markerte det ved å publisere alle bildene i arkivet sitt på én diger reklameplakat i Hollywood.

Mr. Skin

Mr. Skin feiret 18 år, publiserte 43.000 nakenbilder av kjendiser

- Endelig har vi blitt lovlige, spøker administrerende direktør Jim McBride.

Nettsiden har et navn som oser av 90-tallet, og ganske riktig: "Mr. Skin" feiret nylig 18 år med nakenbilder av kjendiser, fra 1999 og fram til i dag.

For deg som aldri har hørt om Mr. Skin: Nettsiden dokumenterer utrettelig nakenscener i film og TV-serier og har opparbeidet seg et imponerende arkiv.

For å markere 18-årsdagen reiste Mr. Skin nylig en reklametavle på Hollywood Boulevard i Los Angeles med intet mindre enn 43.492 bilder av alle nakenscenene nettsiden har lagret på sine servere siden august 1999, skriver Playboy.

Ifølge tall fra Hollywood Reporter har Mr. Skin ni millioner unike besøkende i måneden. Et oppsiktsvekkende høyt tall tatt i betrakting at nettstedet tar betalt for innholdet.

Administrerende direktør Jim McBride gir mye av æren for nettsidens suksess de siste årene til filmen "Knocked Up" fra 2007. I filmen jobber en guttegjeng hardt med sin "geniale plan" for en nettoversikt med nakenscener da de plutselig oppdager at Mr. Skin har kommet dem i forkjøpet.

Nettsiden har kategorier for alt fra "damer på motorsykler" til "nakenhet i døråpninger". En av de mest besøkte seksjonene er listen med de "100 beste nakenscenene".

Her topper Phoebe Cates listen for sin scene i 80-tallsklassikeren "Fast Times at Ridgemont High" etterfulgt av Angelina Jolie i "Gia", Sharon Stone i "Basic Instinct" og Jessica Biel i "Powder Blue".

Nettsiden markerte 18-årsdagen med intervjuer i en rekke amerikanske aviser.

- Endelig har vi blitt lovlige, spøker Jim McBride overfor Hollywood Reporter.

Han hevder at de fleste kvinner føler seg mer smigret av å havne i arkivet til Mr. Skin enn at det er kleint at nakenscenene blir publisert.

Nettsidens mest sette nakenscene gjennom tidene er forøvrig Alexandra Daddarios strippescene i "True Detective", noe Mr. Skin markerte med topplassering i sin årlige "Whack-It-Bracket"-kåring.

Alexandra Daddario var begeistret.

"Wow. Hva kan jeg si? Til alle menn som noen sinne har avvist meg. Alt dere kan gjøre nå er å se på bilder og gråte salte tårer av anger", skrev hun på Twitter.

Daddario var for øvrig aktuell i filmfloppen "Baywatch" som hadde premiere i Norge i juni 2017. Enkelte vil hevde det holder å se traileren:

Promotion med annonselenker

4 stilige sommerantrekk!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.