Ser du hvor slangen gjemmer seg på dette bildet?

Det har blitt en liten internettrend å lage egne varianter av "Finn Willy"-konseptet. Bilder der elitesoldater, tigre og pandaer (!) skjuler seg som gjedda i sivet har alle gått viralt de siste årene.

På et tidspunkt var også den mest opphetete diskusjonen i 2015 om en kjole var hvit og gullfarget eller blå og svart.

Nå er det et nytt bilde som har fått sosiale internett-bein å løpe på. Denne gangen er det snakk om en slange.

Biologi-studenten Helen, med spesialfeltet slanger, la ut et bilde av en hva som virker som en helt vanlig løvhaug på Twitter. Men i bildeteksten spør studenten folk om de klarer å finne slangen som skjuler seg på bildet.

Lettere sagt enn gjort, virker det som. I skrivende stund har bildet blitt delt mer enn 6000 ganger og likt over 23.000 ganger. Side3-redaksjonen forsøkte seg, og nå er det cirka 13 minutter av livene våre vi ikke vil få igjen.

Klarer du å finne slangen?

PS. Fasiten finner du lenger ned i artikkelen.

Om du ikke klarer å finne slangen, fortvil ikke - du er ikke alene. En person på Twitter stiller seg spørsmålet om Helen spiller dem et puss og hun egentlig bare stirrer på en haug med løv.

En annen skriver at de ga opp etter 15 minutter med stirring og analyse.

Andre skriver at de ikke klarer å finne den, uansett hvor lenge de kommer til å prøve.

Helen, som la ut bildet, skjønner at oppgaven kan være vanskelig. Hun har derfor lagt ut en fasit med piler av hvor slangen gjemmer seg.

Er du klar?

1.

2.

3.

For dem som lurer, opplyser studenten om at slangen er av arten Agkistrodon contortrix, bedre kjent som Copperhead på engelsk. Slangen er giftig, men vanligvis ikke aggressiv.

Gikk du glipp av disse?

Shopping med annonselenker

30% rabatt på stilfull solskjerming

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.