SNOKER: En hotellgjest filmet stuepiken ved et velkjent amerikansk hotell. Da han så opptaket, så han at kvinnen hadde forsøkt å logge seg på datamaskinen hans. Foto: skjermdump You Tube
SNOKER: En hotellgjest filmet stuepiken ved et velkjent amerikansk hotell. Da han så opptaket, så han at kvinnen hadde forsøkt å logge seg på datamaskinen hans. Foto: skjermdump You Tube

Se hva stuepiken gjorde da hun ble filmet med skjult kamera

Gjest satte opp skjult kamera på hotellrom. Dette er hva han så.

Mens den mannlige gjesten var ute av rommet sitt - på det som skal være en velkjent amerikansk hotellkjede - filmet PC-kameraet hans stuepiken mens hun gjorde rent på rommet, skriver Daily Mail.

Se videoen nederst i saken!

Opptakene viser en stuepike som snoker i bagasjen, og forsøker å logge seg på både datamaskinen og nettbrettet til hotellgjesten. Hun ser også nøye på en pakke hotellgjesten har fått tilsendt, og sjekker også ut mannens Playstation.

- Dette kommer jeg ikke til å gjøre lenger

I tillegg til å snoke i tingene  viser videoen at den kvinnelige renholderen gjør rent på badet, vasker tv-en og rer opp sengen.

Videoen ble lastet opp på videodelingstjenesten You Tube, og har nærmere 1,4 millioner visninger til nå.

I en kommentar under videoen skriver opphavsmannen - Vince Stravix -  «Dette skjedde 5. november. Jeg lot alle tingene mine ligge ute, men det kommer jeg ikke til å gjøre lenger».

Han ønsker likevel ikke å identifisere hotellkjeden.

Husk passord!

«Denne videoen ble ikke lastet opp for å sette i gang en heksejakt eller boikott. Ansatte er aldri hundre prosent kontrollerbare, og det vil de aldri bli, siden mennesker ikke er roboter», skriver han i en senere kommentar under videoen.

Stravix skriver at han lastet opp videoen for å vise folk hva som kan foregå på hoteller når man ikke er på rommet.

«Til og med på hotellrommet ditt kan folk snoke gjennom sakene dine, så beskytt alt du har med passord», oppfordrer han.

Her kan du se opptaket gjort med skjult kamera:Promotion med annonselenker

Slik sikrer du et godt førsteinntrykk på date

Promotion med annonselenker

Dette er mannen kvinner vil ha!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.