Toppsjefen i Samsungs mobilvirksomhet, DJ Koh, sees så vidt i forgrunnen mot en gigantisk 3D-presentasjonsskjerm på avdukingen av nye Note 8 i New York onsdag.
Toppsjefen i Samsungs mobilvirksomhet, DJ Koh, sees så vidt i forgrunnen mot en gigantisk 3D-presentasjonsskjerm på avdukingen av nye Note 8 i New York onsdag. Foto: Skjermbilde Samsung

Samsung lanserte sitt nye flaggskip - Note 8

Samsung avduket sin hittil mest avanserte, og kostbare, smarttelefon i New York onsdag.

Galaxy Note 8 er Samsungs hovedvåpen i kampen mot Apple og iPhone 8, som ventes lansert senere i høst.

Note 8 er i kategorien de kaller «phablet», en mellomting mellom smarttelefon og tablet. I fjor ble den forrige modellen, Galaxy Note 7, tilbakekalt da det var risiko for at batteriet kunne eksplodere. Det ble også innført et globalt forbud mot ta med seg Note 7 om bord på fly.

– Ingen av oss vil glemme hva som skjedde i fjor. Men jeg vil aldri glemme hvordan millioner av dedikerte fans støttet oss. La meg uttrykke min dype takknemlighet, sier Samsungs mobilsjef DJ Koh under lanseringen.

– Dette var en god dag for Samsung. Det er tydelig at de har lagt Note 7 bak seg og nå konsentrerer de seg om framtiden med Note 8, sier analytiker Patrick Moorhead i selskapet Moore Insights and Strategy.

Her kan du se det imponerenede showet Samsung avholdt i New York onsdag 23.08 da Note 8 ble presentert (spol frem til 32 minutter for å se starten av sendingen)


Det nye kameraet i Note 8 har to linser, den ene vidvinkel, den andre med 2x optisk zoom. Begge har bildestabilisering. På presentasjonen i New York sammenlignet Samsung, etter eget utsagn, to omtrent identiske foto (se under) tatt med henholdsvis iPhone 7 Plus (til venstre) og nye Note 8:

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Promotion med annonselenker

4 stilige sommerantrekk!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.