Toppsjefen i Samsungs mobilvirksomhet, DJ Koh, sees så vidt i forgrunnen mot en gigantisk 3D-presentasjonsskjerm på avdukingen av nye Note 8 i New York onsdag.
Toppsjefen i Samsungs mobilvirksomhet, DJ Koh, sees så vidt i forgrunnen mot en gigantisk 3D-presentasjonsskjerm på avdukingen av nye Note 8 i New York onsdag. Foto: Skjermbilde Samsung

Samsung lanserte sitt nye flaggskip - Note 8

Samsung avduket sin hittil mest avanserte, og kostbare, smarttelefon i New York onsdag.

Galaxy Note 8 er Samsungs hovedvåpen i kampen mot Apple og iPhone 8, som ventes lansert senere i høst.

Note 8 er i kategorien de kaller «phablet», en mellomting mellom smarttelefon og tablet. I fjor ble den forrige modellen, Galaxy Note 7, tilbakekalt da det var risiko for at batteriet kunne eksplodere. Det ble også innført et globalt forbud mot ta med seg Note 7 om bord på fly.

– Ingen av oss vil glemme hva som skjedde i fjor. Men jeg vil aldri glemme hvordan millioner av dedikerte fans støttet oss. La meg uttrykke min dype takknemlighet, sier Samsungs mobilsjef DJ Koh under lanseringen.

– Dette var en god dag for Samsung. Det er tydelig at de har lagt Note 7 bak seg og nå konsentrerer de seg om framtiden med Note 8, sier analytiker Patrick Moorhead i selskapet Moore Insights and Strategy.

Her kan du se det imponerenede showet Samsung avholdt i New York onsdag 23.08 da Note 8 ble presentert (spol frem til 32 minutter for å se starten av sendingen)


Det nye kameraet i Note 8 har to linser, den ene vidvinkel, den andre med 2x optisk zoom. Begge har bildestabilisering. På presentasjonen i New York sammenlignet Samsung, etter eget utsagn, to omtrent identiske foto (se under) tatt med henholdsvis iPhone 7 Plus (til venstre) og nye Note 8:

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Promotion med annonselenker

Denne roterende vaskebørsten er genial

Promotion med annonselenker

Det beste tilbehøret du kan kjøpe i høst

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.