• PENIS TIL KAFFEN: Penisbolle med vaniljesaus og krem selges nå for en god sak i Sverige. Se resten av godsakene i denne bildekarusellen.
  • n-1558441_959088884155323_2160376431535470816_n[1]
  • snopp1[1]
  • snoppbakelse[1]

ANNONSE

Penis til kaffen har blitt populært i Sverige

Penis med krem selger som varmt hvetebrød i Sverige.

Det er november og igjen tid for fokus på prostatakreft. Mens vi i Norge lar barten gro og kaller «november» for «movember», så har svenskene startet en noe mer smakfull tradisjon.

Det startet i Karlstad, med en liten smakfull marsipankake formet som en penis, som blir solgt til inntekt for forskning på prostatakreft. Du kan se den i bildekarusellen over.

- Vi lagde den for å støtte det blå båndet (symboliserer kampen mot prostatakreft). Vi ville gjøre noe enkelt og morsomt, fortalte Linda Thoresen ved Hanna Larssons konditori i Karlstad til Nyheter24.

Kaken blir solgt for 32 kroner, og 5 kroner går til kreftforskning.

Nå har Ekmans konditori i Trollhättan startet salg av «snoppsemla», en slags penisbolle med vaniljesaus og krem. Og salget:

- Det har gått kjempebra. Folk er veldig fornøyde, sier Madeleine Johansson til Nyheter24.

Så kjører du forbi Trollhättan eller Karlstad kan du nå stoppe og spise penis for en god sak.

Hvis du heller har lyst på puppevarer, så har det i hele oktober blitt solgt bakevarer formet som bryster i svenske butikker. Du kan se bilde av dem i bildekarusellen over. Inntektene av dette salget har gått til å støtte forskning på brystkreft.

Promotion med annonselenker

Derfor sverger familien til denne bilen!

Promotion med annonselenker

Derfor er denne bilen perfekt for norske forhold

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.