Foto: Skjermbilde fra video Bild.de

OL-jentene kaster klærne i Playboy

Slik kan en også varme opp til sommer-OL ...

27. juli 2012 går startsskuddet for sommer-OL i London. Tyskland stiller med nær 400 utøvere i 23 grener, og håper naturligvis på gull i flere av konkurransene.

Playboy i Tyskland har imidlertid sørget for at tyske sportenstusiaster får førstepremie uansett. Fem av landets kvinnelige medaljehåp kaster klærne i siste nummer av magasinet, skriver bild.de.

Noen av bildene er publisert på playboy.de mens den tyske avisen frister med video fra fotoseansen.

Det er Beate Rudolf (skyting), Christina Schütze (landhockey), Christin Steuer (stuping), Regina Sergeeva (rytmisk sportsgymnastikk) og Angela Maurer (svømming) som stiller opp i bladet.

Sportsutøvere som kaster klærne er ikke et nytt fenomen. Tidligere har blant annet den russiske turneren Svetlana Khorkina stilt opp for Playboy, noen år tidligere gjorde kunstløperen Maria Butyrskaya like så.

Da Katarina Witt kastet klærne i desember 1998, ble nummeret det nest mest solgte playboymagasinet gjennom tidene.

Blant andre nevneverdige atleter som har latt fillene falle, finner vi Amy Acuff, Haley Cope, Ineta Radevica , Fanni Juhasz, Amanda Beard og ikke minst Norges golfspiller nummer én, Suzann «Tutta» Petersen.

- Det er en ære å bli spurt. Med de andre som stiller opp er jeg i et veldig godt selskap. Her borte er det litt prestisje, sa Tutta til Nettavisen da bildene ble kjent.

Selv om det er snakk om nakenbilder, er det ikke det erotiske som står i sentrum. For sportsbladet er det heller det atletiske som er viktig.

- Dette er kanskje den reneste formen for nakenhet du kan vise, mener 31-åringen.

Likevel innrømmer hun at det ikke bare var å si ja med en gang forespørselen kom.

- Du tenker deg om to ganger før du sier ja. Men dette litt status, det er jo ikke et sexmagasin, sier Suzann.

Promotion med annonselenker

Derfor er Mitsubishi perfekt for moderne familier

Promotion med annonselenker

Derfor Mitsubishi perfekt for moderne familier

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.