BLIR DOKUMENTAR: Ti år etter at tre år gamle Madeleine McCann forsvant mens hun var på ferie med familien i Portugal, lager Netflix en dokumentarserie om den mystiske forsvinningen
BLIR DOKUMENTAR: Ti år etter at tre år gamle Madeleine McCann forsvant mens hun var på ferie med familien i Portugal, lager Netflix en dokumentarserie om den mystiske forsvinningen Foto: Official Find Madeleine Page

Netflix kommer med Madeleine McCann-dokumentar

Skal sendes som åtte episoder.

Ti år etter at tre år gamle Madeleine McCann forsvant mens hun var på ferie med familien i Portugal, lager Netflix en dokumentarserie om den mystiske forsvinningen, skriver The Independent.

Saken er en av de mest omtalte i nyere tid, og selv om politiet har hatt flere teorier om hva som skjedde med treåringen, har den aldri blitt oppklart.

Les også: Sjokkpåstand: - Madeleine McCann ble aldri bortført

Madeleine-saken

 

Madeleine McCann forsvant fra familiens feriested i feriebyen Praia da Luz på Algarvekysten i Sør-Portugal 3. mai 2007, like før sin fireårsdag. Portugisisk politi henla saken i 2008, etter at de tidligere samme år hadde erklært foreldrene Kate og Gerry McCann som mistenkte i saken, men uten å sikte dem. Forsvinningen har fått stor medieoppmerksomhet. Ekteparet McCann har holdt en høy medieprofil og iverksatt en verdensomspennende kampanje for å finne datteren. Britisk politi varsler i mai en betydelig opptrapping av letingen etter den savnede jenta. (Kilde: NTB)

I åtte episoder lager Netflix nå en såkalt true crime-serie om Madeleine McCann-saken. Den skal ifølge Independent inneholde intervjuer med både etterforskere og nøkkelpersoner i saken.

Les også: Netflix sikret seg rettighetene til 22. juli-film

Det er foreløpig ikke klart når serien dukker opp på Netflix.

Strømmetjenesten gjorde i 2015 stor suksess med krim-dokumentarserien «Making a Murderer», basert drapet på Teresa Halbach, som Steven Avery og Brendan Dassey ble dømt for.

Siden har true crime blitt svært populært.

Netflix har også laget en dokumentar om Amanda Knox, som ble dømt og senere frikjent for drapet på Meredith Kercher i 2007.

Les også: Madeleine McCann-saken: -Politiet ber om mer penger til å følge opp «viktige spor»

Sett denne videoen?

Promotion med annonselenker

4 stilige sommerantrekk!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.