TILBAKE: Den danske animasjonsfilmen «Terkel i knipe» gjorde stor suksess da den kom ut i 2004. Nå kommer oppfølgeren.
TILBAKE: Den danske animasjonsfilmen «Terkel i knipe» gjorde stor suksess da den kom ut i 2004. Nå kommer oppfølgeren.

Nå kommer «Terkel i knipe»-oppfølgeren

- Jeg skriver sanger om natten.

Det har gått 13 år siden den danske animasjonsfilmen «Terkel i knipe» i 2004 tok norske ungdommer med storm. Filmen inneholdt mye humor og svært grovt språk.

Anders Matthesen er mannen bak «Terkel i knipe». Nå jobber han med oppfølgeren, som basers på barneboka hans «Ternet Ninja». 

Det var skuespiller Aksel Hennie som hadde alle stemmene i den norske versjonen, som inneholdt setninger som «Stikk av ditt svin, du er for stygg for meg, og morra di er med på det verste».

Nå jobber mannen bak «Terkel i knipe» - Anders Matthesen - med en oppfølgerfilm med hele gjengen fra den første filmen, skriver danske Metroxpress.

- Det er en stor opptur å jobbe med animasjonsfilm igjen. Jeg har en finger med i alle detaljer, og vi er i full gang med manus. Om natten sitter jeg og lager nye sanger til filmen, sier forfatteren til danske BT.

Møter igjen Quang

Den nye filmen skal baseres på barneboka «Ternet Ninja», som handlet om Terkels 13 år gamle fetter, Aske.

TILBAKE: Den danske animasjonsfilmen «Terkel i knipe» gjorde stor suksess i Norge. Det var skuespiller Aksel Hennie som hadde alle stemmene i den norske versjonen. 

Askes liv tar en uventet vending idet han får en ninja-dukke i bursdagspresang av «Onkel Stewart», som vi husker fra den første filmen. Det hele ruller videre til Thailand, hvor han møter igjen en annen kjenning fra «Terkel i knipe», nemlig den prostituerte, sju år gamle gutten Quang.

Kalte opp datteren etter «Feite Doris»

Filmens univers foregår i samme «kommune» som i «Terkel i knipe», inspirerert av Albertsund i Danmark, hvor Matthesen vokste opp.

Terkel har nå blitt voksen, med kone og en datter. Datteren har han kaldt opp etter karakteren «Feite Doris» fra den første filmen.

Også Thorbjørn Christoffersen, som var med å regissere «Terkel i Knipe», er med på oppfølgeren.

Filmen har premiere i Danmark 1. juledag 2018.

GJENSYN: «Onkel Stewart» blir også å se i den nye filmen. 

Sett denne videoen?

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.