42 år gamle Renate Lykke Hansen er en av dem som har meldt seg på Brun og Blids modellkonkurranse. Vinneren får 500.000 kroner og fronter solariumskjeden i ett år.
42 år gamle Renate Lykke Hansen er en av dem som har meldt seg på Brun og Blids modellkonkurranse. Vinneren får 500.000 kroner og fronter solariumskjeden i ett år. Foto: Frode Andersen

Brun og blid

Nå har Brun og blid startet jakten på Norges nye folkemodell

- Dette er en konkurranse uansett kjønn, vekt eller lengde.

Solariumskjeden Brun og Blid har de siste årene gått utradisjonelle veier for å finne sitt ansikt utad. I stedet for å bruke modellbyråer for å finne kjedens nye frontperson, har de valgt å arrangere en åpen konkurranse dere alle personer over 18 år kan melde seg på.

I 2014 var det over 1100 håpefulle som meldte seg på konkurransen, men til slutt var det Madelene Nilsen som stakk av med seieren. Premien er 500.000 kroner og en modellkontrakt som strekker seg over ett år.

2015 er syvende året på rad solariumskjeden arrangerer konkurransen, og markedssjef i Brun og Blid, Susanne Mathiensen Monsen, skriver i en pressemelding at responsen har også i år har vært god.

Tina Strømsborg er en som har meldt seg på konkurransen.

Frida Gjerde vil gjerne bli Brun og Blids ansikt utad det neste året.


- Vi vet at det er mange som har en modelldrøm, både jenter og gutter, kvinner og menn. Vi realiserer én slik drøm i året. Samtidig har vi erfart at deltakelse i konkurransen har åpnet flere muligheter for dem som har deltatt. Nå som vi arrangerer konkurransen for sjuende gang, kan vi fastslå at det er blitt en årlig tradisjon, sier Mathiesen Monsen.

Hun legger til at konkurransen er for alle, og at det er ingen krav til høyde, vekt eller kjønn.

- Det melder seg kandidater gjennom hele året. Dette er en konkurranse for absolutt alle, uansett kjønn, vekt og lengde. Det eneste kravet er at deltakerne er 18 år på finaledagen, sier Mathiensen Monsen.

Sara Gjerlev-Bodo håper på å komme langt i modellkonkurransen.

Konkurransen er ikke bare forbeholdt jenter over 18 år, men også gutter. Elias Sandal er en av gutta som prøver sjansen på å bli Brun og Blids nye modell.Én av dem som har meldt seg på er den 42 år gamle tobarnsmoren Renate Lykke Hansen fra Sotra utenfor Bergen. Hun har to barn på 17 og 21 år. De var først ikke over seg av begeistring for at moren skulle posere i undertøy.

- Det har gått seg til. De synes det er helt i orden nå, forklarer 42-åringen i pressemeldingen.


Frem til og mars neste år blir kandidatene presentert på kjedens hjemmeside hver måned. Månedsvinnerne går videre til semifinalen i begynnelsen av mai, før finalen går av stabelen senere samme måned.

Deltaker Linnea Vagle

Deltaker Renate Lykke Hansen

Deltaker Elise Foss

Deltaker Jannicke Hoøy

Deltaker Christopher Vetrhus

Deltaker Sabita Saleem

Deltaker Melissa Olsen


Promotion med annonselenker

Du vil ikke tro hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.