Denne skissen skal vise omrisset av Tesla Model Y.
Denne skissen skal vise omrisset av Tesla Model Y. Foto: Tesla

Tesla Model Y

Tesla Model Y har fått en produksjonsdato, ifølge ryktene

Skal vi lytte til ryktene, starter produksjonen av Teslas neste elbil i mars 2020.

Elbilprodusenten Tesla er i full gang med å få fart på produksjonen av Tesla Model 3, som kom litt sent ut fra startblokka.

Model 3 er en litt mindre og litt billigere utgave av flaggskipet Model S, men selskapet jobber med en litt mindre og litt billigere utgave av Model X, også.

I mars 2017 skrev velinformerte Autocar at den skal hete Model Y og at bilen skal komme i løpet av to år, noe teslasjef Elon Musk også bekreftet.

Siden har vi ikke hørt mye om Teslas crossover, men nå har det kommet et rykte. Ifølge biljournalist og Daily Kanban-redaktør E.W. Niedermeyer skal produksjonen av Model Y starte 1. mars 2020.

Dermed ser det ut til at Model Y er noe forsinket i forhold til Teslas opprinnelige plan.

Model Y ses på som den manglende biten i puslespillet av personbiler fra Tesla. Den skal etter planen bygges på samme plattform som Model 3.

Om produksjonen av Model Y skal starte i 2020, kan vi forvente at den avdukes senest i 2019. Hva håper du på av egenskaper, rekkevidde og pris?

Promotion med annonselenker

Derfor sverger familien til denne bilen!

Promotion med annonselenker

Derfor er denne bilen perfekt for norske forhold

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.