HER ER DEN NYE MODELLEN: Dette bilde av den nye modellen til Tesla delte Elon Musk på søndag morgen.
HER ER DEN NYE MODELLEN: Dette bilde av den nye modellen til Tesla delte Elon Musk på søndag morgen. Foto: Elon Musk/Twitter

Her er den første Tesla Model 3

Konsernsjef i Tesla, Elon Musk delte søndag morgen et bilde av den første produksjonsmodellen av Tesla Model 3 på Twitter.

Første produksjonsmodell av Tesla Model 3 har rullet ut fra fabrikken.

Produksjonen av den nye elbilen er rettet mot et bredere marked – med en pris på 35.000 dollar eller noe under 300.000 kroner. I august blir produksjonen på 100 kjøretøy og i september 1.500 eller mer.

Søndag morgen delte Elon Musk et foto på Twitter av den første produksjonsmodellen, noe som ikke akkurat gikk ubemerket hen:

Les også: Volvo: - Bensinbiler er historie etter 2019

Ifølge Musk vil de første 30 kjøperne få sin modell 3 fredag 28. juli. Det vil skje under en fest i Teslas fabrikk i Fremont i California.

Ifølge Musk ser det ut til at fabrikken kan nå 20.000 modell 3-biler per måned i desember. Tesla har som mål å produsere 10.000 kjøretøy av samme type i uken i 2018.

Også dette bilde av den nye modellen la Musk ut på sin Twitter-konto:

Les også: Så mye sparer du ved å kjøre elbil på langtur

Modellen, som ble presentert for første gang i mars fjor, er en viktig del av Musks ambisjoner om å forvandle Tesla til en stor bilprodusent.

Det kan gjøre det mulig for selskapet, som startet opp i 2003, å lage rundt 500.000 biler i 2018 og 1. million innen 2020.

Tesla selger for tiden bare to luksuriøse elbiler. Model S, som er en sedan og Model X, som er en SUV. Grunnprisen starter på rundt 80.000 dollar. Tesla produserte bare 84.000 biler i 2016.

(©NTB)

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.