Det ser ut som en vanlig lastebil. Det er bare nesten sant.
Det ser ut som en vanlig lastebil. Det er bare nesten sant.

Mobilbruk

Dette er politiets nye skjulte våpen mot farlige bilister

Gir politiet et helt annet syn på verden.

Se video av operasjonen i bunn av saken!

I det som ser ut som en helt vanlig lastebil, har politiet i sørlige deler av England fått seg et nytt våpen i kampen mot bilister som driver på med helt andre ting enn de burde bak rattet.

Den hvite DAF-lastebilen er i realiteten en sivil politilastebil som gjør at betjentene inni får et helt annet syn på omverdenen.

Eller mer konkret: De kan se andre sjåførers mobilbruk som ellers er vanskelig å se fra en vanlig patruljebil når mobilen holdes på fanget.

Selv om lastebilen er utstyrt med blålys, brukes ikke lastebilen i seg selv til trafikkstoppene. Lastebilen signaliserer derimot til en vanlig patruljebil, som får jobben med å gi sjåførene beskjed om at de er tatt på fersken. Og utstedet bot.

Lastebilen er nå tatt aktivt i bruk på motorveiene rundt byen Plymouth, og målet er å sende et klart signal om at det ikke lenger er nok å skjule den ulovlige mobilbruken i bil.

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.