Foto: PRIVAT (INSTAGRAM.COM/LUNATIC_LIVING)

Internett

Levde livet med ville fester og nakne damer. Så ble det stille på Instagram. Nå avslører han hvorfor

Instagram-playboyen slår seg til ro.

Forretningsmannen Tony Toutouni har bygget seg et rykte på Instagram som en levemann som elsker penger, lettkledde damer og raske biler. I hard konkurranse med kompis og "Instagram-kongen" Dan Bilzerian, har Toutouni skaffet seg en massiv følgerbase ved å dele bilder av sin hverdag.

Men der du og jeg kanskje deler bilder fra en helgetur til London eller fredagstacoen, har Toutouni en litt annen profil. Forretningmannens konto består hovedsakelig av bilder som dette:

It's hard work reaching the top but when you're there the view is great

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) lørdag 09. Juli. 2016 PDT

About to BBQ chicks breast

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) fredag 01. Juli. 2016 PDT

I put my money where my mouth is #manofmyword #moneypantie #ilikeskinnymodels

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) fredag 15. April. 2016 PDT

It's Monday , time to flip everyone off #worksucks #takeshitfromnoone. Snapchat: TonyToutouni

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) mandag 28. Sep.. 2015 PDT

Skal gifte seg

De siste ukene har dog Toutouni vært mindre aktiv enn vanlig på bildetjenesten. Grunnen kan skyldes at 43-åringen har bestemt seg for å gifte seg, skriver Daily Mail.

Se video: Slik levde Tony Toutouni på Instagram:

Ifølge den britiske avisen er Toutounis utkårede eiendomsmegeleren Juliann Nicole (26). Nicole og Toutouni møttes første gang ved en tilfeldighet på en bensinstasjon for tre år siden. Etter den tid har de hatt et av-og-på forhold, mye grunnet Toutounis utsvevende festliv.

- En av de første gangene hun var på besøk hos meg, fant hun tre jenter som gjemte seg i skapet. Det førte til en av våre første krangler, humrer  forretningsmannen i en video.

Les også: - 35 millioner kroner er en vanvittig pengesum. Klart det er trivelig å ringe kontofonen

Den kommende bruden sier at kjærestens Instagram-konto har vært en evig verkebyll i forholdet.

- Vi pleide å mange krangler om Instagram-kontoen hans. Den er nok årsak til 100 prosent av kranglene våre. Jeg er ingen stor fan av kontoen. Jeg liker ikke bildene og vil helst ikke assosieres med den kontoen. Jeg er nok litt den sjalu typen, sier Nicole.

- Men de elleville bildene du ser av Tony på Instagram er kun en del av han. Jeg vet han har et stort hjerte og at han en dag vil bli en fantastisk far. Jeg har lært meg å stole på han, sier 26-åringen til Daily Mail.

Les også: "Kongen av Instagram" om damer, våpen og millioner av kroner

Who pumps your gas ? #pumpforpump #beverlyhills

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) tirsdag 01. Sep.. 2015 PDT

Strong women don't play victim, don't make themselves look pitiful, and don't point fingers... That's my job

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) onsdag 26. Aug.. 2015 PDT

#tbt to the time I got a girl to give Welven his first kiss

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) torsdag 16. Juli. 2015 PDT

Les også: Så vanlig er det å være utro

Ifølge paret er ikke Toutouni veldig populær hos store deler av svigerfamilien. Heller ikke over hans 1.5 millioner følgere på Instagram likte forlovelsen med eiendomsmegleren. Daily Mail skriver at kontoen "Lunatic_Living" mistet over 35.000 følgere etter han la ut et bilde av forlovelsesringen.

- Mange trodde det var en spøk fra min side. Noen mente jeg hadde blitt svak og at jeg ikke lenger var en playboy.

Les også: Han har tapt hundrevis av millioner

Men det er han altså, for selv om de to nå blir smidd i hymens lenker sier 43-åringen at Instagram-kontoen ikke vil "lide" som følge av giftemålet.

- Bilene er fantastisk, pengene er fantastisk, damene er fantastisk og det at jeg skal gifte meg gjør ikke en slutt på alt det. Jeg kommer fortsatt til å gjøre som jeg vil og ha det moro, sier Toutouni til avisen.

In my world marriage isn't and should never be a death sentence #love #life #live ignorant people FYI just because another girl is in the picture doesn't mean I fuck her ! And when ur married U shouldn't be afraid to look at another woman ! If ur woman is insecure or controlling to tell u who u can hang with or who u can look at then that woman is not looking to be with you she is looking to manipulate and control u ! Being married does not mean u have to lose ur manhood it just means u are loyal to one woman and u respect her Now for those controlling women who manipulate and call that respect, I can only tell you that I feel sorry for u and ur puppet husbands who either eventually break free , fuck behind your back or become transgender for being fed up with having to deal with you. #facts #brucejennerwoukdneverbecamecaitlynifhiswifewasntacontrolingbitch

Et bilde publisert av Tony Toutouni (@lunatic_living) tirsdag 14. Juni. 2016 PDT

Se også Lord Audun gå i tog med kvinnegruppa Ottar:

Promotion med annonselenker

Du vil ikke tro hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.