KARATE KID: Ralph Macchio var i begynnelsen av 20-årene når han ble kjent som «Karate Kid» i 1984. Nå er han 55 år, og skal igjen spille Daniel LaRusso.
KARATE KID: Ralph Macchio var i begynnelsen av 20-årene når han ble kjent som «Karate Kid» i 1984. Nå er han 55 år, og skal igjen spille Daniel LaRusso. Foto: Tv3 TV3

Lager «Karate Kid»-serie med de originale skuespillerne

Ralph Macchio og William Zabka møtes igjen.

«Karate Kid» hadde premiere for over tre tiår siden - i 1984. Nå melder Hollywood Reporter at det lages en TV-serie hvor vi igjen får møte de to hovedkarakterene, Ralph Macchio (Daniel LaRusso) og William Zabka (Johny Lawrence).

Både LaRusso og Lawrence medvirker i serien, som har planlagt premiere i 2018.

Johnny er på jakt etter hevn og gjenåpner Cobra Kai-dojoen, og de to rivalene møtes igjen. Daniel har gjort suksess, men sliter med å finne balansen i livet sitt uten Mr. Miyagi.

Det blir produsert ti episoder av komiserien, og hver episode blir tretti minutter lange. Det er YouTube Red som har landet rettighetene til å vise serien, hvor også Netflix, Amazon, AMC og HULU skal ha vist sin interesse.

Å spinne videre på «Karate Kid» har vist seg å være lønnsomt. I 2010 gjorde den norske regissøren Harald Zwart stor suksess med sin versjon med Jaden Smith i hovedrollen. Hans far, Will Smith, var blant produsentene - og han er også medprodusent for innspillingen av den nye TV-serien.

«Karate Kid» har tre oppfølgere, hvor «The Next Karate Kid» fra 1994 er den nyeste. Filmen var med å lansere 19 år gamle Hillary Swank.

Sett denne?

Promotion med annonselenker

Crazy deals: 5 kupp du gjør på salget

Promotion med annonselenker

Derfor er denne bilen perfekt for norske forhold

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.