I PLAYBOY?: Rykter om at Kate Upton skal stille opp for Playboy er blitt lagt død av modellen selv - foreløpig.
I PLAYBOY?: Rykter om at Kate Upton skal stille opp for Playboy er blitt lagt død av modellen selv - foreløpig. Foto: Skullcandy/splash News All Over Press

Damer

Kate Upton åpner for å posere naken

- Man skal aldri si aldri.


Den amerikanske modellen Kate Upton har i løpet av få år blitt en av USAs og verdens mest kjente modeller.

22-åringen var for mange et uskrevet blad i modellbransjen inntil hun ble introdusert som «Årets nykommer» i 2011-utgaven av «Sports Illustrated Swimsuit Issue». Ikke uventet tok modellbransjen med storm og har etter den tid blitt en gjenganger i flere magasiner, blant annet Sports Illustrated, GQ, FHM og Esquire. En rekke filmroller er det også blitt.

FORSIDEPIKE: Kate Upton har prydet forsiden til Sports Illustrated en rekke ganger. Her fra 2012-utgaven.

Så langt i karrieren har ikke den formfulle Upton vært redd for å by på seg selv og har ofte stilt opp svært lettkledd i diverse fotoseanser. Blant annet stilte Upton opp for Sports Illustrated kun iført kroppsmaling og senere i en ekstremtvåt t-skjorte for GQ Magazine.

Det er kanskje derfor ikke overraskende at det har svirret rykter om at Upton ville dukke opp avkledd i det legendariske herremagasinet Playboy. I en prat med det britiske GQ avslører frøken Upton at hun ikke er fremmed for tanken og at det er en sjanse for at hun vil la seg avbildet i magasinet.

- Jeg liker ikke å si "aldri" ettersom det finnes perioder der jeg kunne gjort det meste så lenge jeg finner det inspirerende eller jeg synes det virker gøy. Men akkurat for øyeblikket, på det stedet jeg er i karrieren min nå, vil jeg ikke stille opp for Playboy, forteller Upton, og med et gledet store deler av den mannlige verden.


Likte du denne artikkelen? Les også:


Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.