URETUSJERT: Mars-nummeret av Playboy markerer et stort skifte for verdens kanskje største herremagasin. Borte er direkte nakne kvinner, og ingen av modellene er retusjert.
Foto: Theo Wenner/Faksimile (Playboy) URETUSJERT: Mars-nummeret av Playboy markerer et stort skifte for verdens kanskje største herremagasin. Borte er direkte nakne kvinner, og ingen av modellene er retusjert.

Playboy

Her er nye Playboy

Nå starter en ny era for Playboy. Og det med oldebarnet til Ernest Hemingway som første ikke-nakne Playmate.

Nyheten om at den amerikanske utgaven av herremagasinet Playboy skal slutte med nakne kvinner, slo ned som en bombe da den ble kjent i oktober 2015.

Pamela Anderson ble den siste som viste seg direkte naken i gamle Playboy.

Fredag 12. februar er det duket for hamskifte.

Den største nyheten er ikke mindre nakenhet. Playboy gir leserne en smakebit i en rekke nye bildeserier, og det er klart at magasinet fremdeles ikke satser på tekstil - det er bare mer elegant, mer tildekket, med mer klasse og - skal vi være ærlige - mye mer sexy

Video saken fortsette underDen største nyheten er ikke mindre nakenhet. Playboy gir leserne en smakebit i en rekke nye bildeserier, og det er klart at magasinet fremdeles ikke satser på tekstil - det er bare mer elegant, mer tildekket, med mer klasse og - skal vi være ærlige - mye mer sexy.

Den virkelige store nyheten er at ingen av modellene i magasinet er retusjert. Isteden har Playboy og fotograf Theo Wenner valgt en "point and shoot"-stil i retning av bildene American Apparel og stjernefotograf Terry Richardson er kjent for.

Forsidepiken er modellen Sarah McDaniel, berømt for å ha ett blått og ett brunt øye.


Ideen er å se meg slik en kjæreste gjør det

Forsiden av nye Playboy er utformet som et Snapchat-bilde, noe Playboy utvilsomt håper vil appellere til unge menn.

Coveret er designet for å skape en mer intim opplevelse for leseren.

- Ideen er å se meg slik en kjæreste gjør det, sier Sarah McDaniel.

Where are my waffles @playboy ? #nomakeup

Et bilde publisert av Sarah Rose Mcdaniel (@krotchy) torsdag 04. Feb.. 2016 PST


Playboy, March 2016. #Playboy #heyyy #SarahMcdaniel

Et bilde publisert av Theo Wenner (@theo123456) torsdag 04. Feb.. 2016 PSTOgså Ernest Hemmingways oldebarn og datteren til skuespiller Mariel Hemingway, Dree Hemingway, er med  - som magasinets første ikke-nakne Playmate.

Hun har delt følgende bilde fra fotosansen på Instagram:

Very proud to be Miss March! First Non-Nude PlayBoy centerfold shot by my best friend and family @angelopennetta @playboy #centerfold

Et bilde publisert av dree hemingway (@dreelouisehemingway) torsdag 04. Feb.. 2016 PST


Playboy har publisert bilder fra fotoseansen her.

Også modellen Myla Dalbesio er med i Playboys historiske nummer. Hun har tatt alle bildene selv. Du finner et utvalg her.

Playboy har publisert en bildeserie med Sarah McDaniel her.

Promotion med annonselenker

Se hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.