Scarlett Byrne spilte rollen som Nora Hildegard i «The Vampire Diaries» mellom 2015 og 2016.
Scarlett Byrne spilte rollen som Nora Hildegard i «The Vampire Diaries» mellom 2015 og 2016. Foto: Pressefoto

Scarlett Byrne

Harry Potter-stjerne Scarlett Byrne kaster klærne for Playboy

Fra huset Smygard til Playboy Mansion.

Etter en periode med mer påkledte kvinner, annonserte Playboy i begynnelsen av februar at det er "normalt å være naken" og at de heretter vil gå tilbake til magasinets røtter.

- Jeg er den første til å innrømme at måten magasinet fremstilte nakenhet var utdatert, men å fjerne det helt var en tabbe. Nakenhet var aldri problemet, fordi nakenhet ikke er et problem. I dag tar vi vår identitet tilbake og gjenoppdager hvem vi er, skrev Cooper Hefner på sin  Twitter-konto tidligere denne uken.

Les også: Playboy henter nakne kvinner tilbake

Det er modellen Elizabeth Elam som blir den første kvinnen ut i "nye" Playboy, men trylleformelen Specialis Revelio har avdekket en annen nyhet skjult mellom sidene i magasinet.

Skuespiller Scarlett Byrne (26), kjent fra "The Vampire Diaries" og ikke minst som Smygard-elev Pansy Parkinson fra de tre siste filmene i "Harry Potter"-serien, er også med på laget.


HARRY POTTER-SKUESPILLER: Scarlett Byrne, her i rollen som Pansy Parkinson i samtale med Blaise Zabini (Louis Cordice) om bord Galtvort-ekspressen.

HARRY POTTER-SKUESPILLER: Scarlett Byrne, her i rollen som Pansy Parkinson i samtale med Blaise Zabini (Louis Cordice) om bord Galtvort-ekspressen.

Via Instagram gir Byrne en sniktitt på bildeserien fra utgivelsen.

- Jeg er veldig stolt over å få være med i mars/april-utgivelsen av Playboy. Jeg har skrevet et lite essay til bildeserien, med tittelen "The Feminist Mystique", skriver skuespilleren under bildet.

Videre takker hun Playboy og sin ektemann - ingen ringere enn Cooper Hefner selv - for mulighet til å være med i utgivelsen.

FRA SMYGARD TIL PLAYBOY MANSION: Cooper Hefner og Scarlett Byrne har vært kjærester i en årrekke, og forlovet seg i 2015. De er i dag gift.

NAKEN ER NORMALT: Det er i denne utgivelsen Cooper Hefners kone og skuespiller Scarlett Byrne slår et slag for "The Feminist Mystique".

Scarlett Byrne var med i de tre avsluttende "Harry Potter"-filmene, mellom 2009 og 2011. Hun spiller også i "Falling Skies" og "Mary + Jane".

Mer kjent er hun kanskje for rollen som Nora Hildegard i "The Vampire Diaries". I 2017 blir hun se i hovedrollen som Lisa i actionthrilleren "Skybound".

Se også:

Promotion med annonselenker

Slik kler du deg til fest i desember

Promotion med annonselenker

Slik kler du deg til fest i desember

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.