Scarlett Byrne spilte rollen som Nora Hildegard i «The Vampire Diaries» mellom 2015 og 2016.
Scarlett Byrne spilte rollen som Nora Hildegard i «The Vampire Diaries» mellom 2015 og 2016. Foto: Pressefoto

Scarlett Byrne

Harry Potter-stjerne Scarlett Byrne kaster klærne for Playboy

Fra huset Smygard til Playboy Mansion.

Etter en periode med mer påkledte kvinner, annonserte Playboy i begynnelsen av februar at det er "normalt å være naken" og at de heretter vil gå tilbake til magasinets røtter.

- Jeg er den første til å innrømme at måten magasinet fremstilte nakenhet var utdatert, men å fjerne det helt var en tabbe. Nakenhet var aldri problemet, fordi nakenhet ikke er et problem. I dag tar vi vår identitet tilbake og gjenoppdager hvem vi er, skrev Cooper Hefner på sin  Twitter-konto tidligere denne uken.

Les også: Playboy henter nakne kvinner tilbake

Det er modellen Elizabeth Elam som blir den første kvinnen ut i "nye" Playboy, men trylleformelen Specialis Revelio har avdekket en annen nyhet skjult mellom sidene i magasinet.

Skuespiller Scarlett Byrne (26), kjent fra "The Vampire Diaries" og ikke minst som Smygard-elev Pansy Parkinson fra de tre siste filmene i "Harry Potter"-serien, er også med på laget.


HARRY POTTER-SKUESPILLER: Scarlett Byrne, her i rollen som Pansy Parkinson i samtale med Blaise Zabini (Louis Cordice) om bord Galtvort-ekspressen.

HARRY POTTER-SKUESPILLER: Scarlett Byrne, her i rollen som Pansy Parkinson i samtale med Blaise Zabini (Louis Cordice) om bord Galtvort-ekspressen.

Via Instagram gir Byrne en sniktitt på bildeserien fra utgivelsen.

- Jeg er veldig stolt over å få være med i mars/april-utgivelsen av Playboy. Jeg har skrevet et lite essay til bildeserien, med tittelen "The Feminist Mystique", skriver skuespilleren under bildet.

Videre takker hun Playboy og sin ektemann - ingen ringere enn Cooper Hefner selv - for mulighet til å være med i utgivelsen.

FRA SMYGARD TIL PLAYBOY MANSION: Cooper Hefner og Scarlett Byrne har vært kjærester i en årrekke, og forlovet seg i 2015. De er i dag gift.

NAKEN ER NORMALT: Det er i denne utgivelsen Cooper Hefners kone og skuespiller Scarlett Byrne slår et slag for "The Feminist Mystique".

Scarlett Byrne var med i de tre avsluttende "Harry Potter"-filmene, mellom 2009 og 2011. Hun spiller også i "Falling Skies" og "Mary + Jane".

Mer kjent er hun kanskje for rollen som Nora Hildegard i "The Vampire Diaries". I 2017 blir hun se i hovedrollen som Lisa i actionthrilleren "Skybound".

Se også:

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.