Foto: Colourbox

Oida ...

Hadde for høylytt sex - blir kastet ut av borettslaget

- Vi måtte bruke ørepropper, forteller naboene.

Det er ikke bare, bare å nyte sex til det fulle når en bor i et borettslag. Det har en kvinne fra Skövde i Sverige fått erfare, skriver svenske Aftonbladet.

Ifølge naboene startet problemene da kvinnen i 50-årene fikk seg en kjæreste. I tillegg til øredøvende sengeaktiviteter, skal paret ha spilt mye høy musikk.

- Vi må ha søvn for å kunne dra på jobb, og måtte bruke ørepropper når de satt i gang, skal en av naboene ha forklart til Skaraborgs Läns Tidning.

Etter 16 klager til styret i boligkomplekset hvor kvinnen bodde, krevde borettslaget at kvinnen flyttet. Det nektet hun imidlertid, og saken havnet i rettssystemet - tilsynelatende uten hell for kvinnen.

Både hovrätten, som tilsvarer lagmansretten i Norge, og særdomstolen hyresnämnden, har gitt borettslaget medhold. Kvinnen blir nå kastet ut av borettslaget, og må ha flyttet innen 16. mars 2015, skriver avisen.

Kilde: Aftonbladet.se, Skaraborgslanstidning.se

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.