ROBERT DOWNEY JR spiller Sherlock Holmes, mens Jude Law er hans Dr. Watson i Guy Ritchies nye storfilm om Arthur Conan Doyles detektiv.
ROBERT DOWNEY JR spiller Sherlock Holmes, mens Jude Law er hans Dr. Watson i Guy Ritchies nye storfilm om Arthur Conan Doyles detektiv. Foto: SMN

Vil ikke ha homofil Sherlock

Mesterdetektiven får ikke vise homoseksuelle undertoner.

(SIDE2:) Rettighetshaverne til Sherlock Holmes-forfatter Arthur Conan Doyles litterære arv har truet med å trekke tilbake regissør Guy Ritchies rett til historiene om Sherlock Holmes, hvis han hinter om en homofil romanse mellom detektiven og hans trofaste følgesvenn Dr. Watson, skriver Total Film.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Filmen har blitt beskrevet som en actionfylt «bromance» med Robert Downey Jr og Jude Law i hovedrollene. Selv om Rachel McAdams spiller den vakre Irene Adler som Holmes har et ildfullt av-og-på-forhold til, uttalte Downey Jr i et intervju med David Letterman at det var mulig at detektiven rett og slett var en «veldig macho homse».

LES OGSÅ: «Sherlock Holmes» knuste julerekorden i USA

Reagerer
Kommentaren ble ikke tatt vel imot av Andrea Plunket som sitter på de amerikanske rettighetene til historiene om Sherlock Holmes.

- Jeg håper dette kun er et eksempel på herr Downeys sorte humor, uttalte hun til bladet.

SJEKK UT:Kjenner du din Sherlock?

Trekker tillatelsen
- Det ville vært drastisk, men jeg vil trekke tilbake tillatelsen til å lage flere filmer hvis dette er en tematikk de ønsker å utforske i fremtiden.

- Jeg er ikke fiendtlig innstilt mot homoseksuelle, men jeg er fiendtlig innstilt mot alle som ikke er sann mot bøkene, sa hun.

Les vår anmeldelse:Heseblesende Sherlock

I Norge er filmen sett av opp mot 100.000 siden premieren 1. juledag. Kun «Avatar» og «Alvin og Gjengen 2» var mer besøkt enn Sherlock Holmes' actionfylte mysterium.

Shopping med annonselenker

Frekke gaver du gir til dama

Promotion med annonselenker

Black Friday: De beste gavekuppene til henne

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.