Foto: United International Pictures

Se nye filmer gratis på nett

Det finnes muligheter for deg som vil lovlig se filmer på nett. Vi har listen over nettsidene.

(Side2:) At det finnes flere sider hvor man kan finne filmer ulovlig for nedlastning er ingen hemmelighet. Problemet er hvis man ønsker å være litt mer lovlydig, men ikke har lommeboken til å kjøpe alt man ønsker.

Svaret ligger i flere amerikanske nettsider som selv sier de har lovlige lenker til hvor man kan se filmer helt gratis på nett. Vi gir deg guiden.

Megan Fox helt gratis
En av sidene som har etter eget sigende lovlige lenker til filmer som du kan se på nett helt lovlig er momomesh.com - hvor du vil finne helt nye filmer som «Jennifer's Body» med Megan Fox eller en film som «Frequently Asked Questions About Time Travel.» Siden har selv ikke noen av filmene tilgjengelig, men lenker til sider som har avtalt med rettighetshaverne om fremvisning. Enkelte ganger kan det være litt overivrighet hos tjenesten og du må muligens lete litt etter en lenke som gir deg en slik versjon tilgjengelig i Norge, men under testen har vi sett begge de to overstående filmene helt gratis, og etter sigende helt lovlig.

Siden Watch-movies-links mener også de lenker til gratis og lovlige sider hvor du kan se det du måtte ønske.

Klassikere
Er du av typen som elsker klassikere bør du besøke emol.org, her vil du nemlig finne frigitte gamle filmer som du gratis og lovlig kan laste ned eller se på siden. Du kan finne alt fra gamle Sherlock Holmes-filmer til skrekkfilmer som «Night of the Living Dead» på siden.

Nettarkivet archive.org har også mange eldre filmer du helt gratis kan laste ned og se.

Gratis filmer finner du også på Openflix.

Hele filmer på Youtube?
Det finnes også hele filmer på Youtube. Dette er filmer som enten rettighetshaverne har frigitt, eller som har blitt frigitt på grunn av alder. Det er en helt klar overvekt av dokumentarer, men du kan finne en god del klassikere også på siden. Du finner Youtubes filmseksjon her.

Hva med Norge?
Det er ikke mange steder du kan finne norske filmer gratis og lovlig på nett. Det nærmeste du kommer er nok NRKs nett-tv hvor du kan finne en god del fra deres arkiv. Du finner spesielt mange dokumentarer.

Promotion med annonselenker

Derfor er Mitsubishi perfekt for moderne familier

Promotion med annonselenker

Derfor Mitsubishi perfekt for moderne familier

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.