Mister barna til Scientologien

Nicole Kidman mister kontakten med barna fordi de er så involverte med Scientologikirken, hevdes det.

(SIDE2:) Vordende mor, Nicole Kidman, ser mindre og mindre til adoptivbarna hun har sammen med eksmannen Tom Cruise fordi de er så involverte i Scientologikirken, hevder New York Post.

Kidman er selv katolikk og hadde kun overfladisk kontakt med Scientologikirken mens hun var gift med Cruise. Ifølge en scientologi-insider ønsker nå Kidman at barna Isabella og Connor skal fjernes fra den kontroversielle trosretningen.

- Hun vil ha ungene ut av kirken, hevder kilden.

Tidligere denne uken sto skuespilleren Jason Beghe fram i New York-avisen Village Voice med sine historier fra de 12 årene han var dypt involvert i trosretningen, og fortalte om hvordan kirken angivelig var «veldig, veldig farlig».

Også i Norge har Scientologikirken fått massiv kritikk den siste uken etter at 20-årige Kaja Bordevich Ballo tok sitt eget liv etter at hun fikk resultatene av en personlighetstest i Scientologikirkens regi.

Promotion med annonselenker

Derfor er Mitsubishi perfekt for moderne familier

Promotion med annonselenker

Derfor Mitsubishi perfekt for moderne familier

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.