Mister barna til Scientologien

Nicole Kidman mister kontakten med barna fordi de er så involverte med Scientologikirken, hevdes det.

(SIDE2:) Vordende mor, Nicole Kidman, ser mindre og mindre til adoptivbarna hun har sammen med eksmannen Tom Cruise fordi de er så involverte i Scientologikirken, hevder New York Post.

Kidman er selv katolikk og hadde kun overfladisk kontakt med Scientologikirken mens hun var gift med Cruise. Ifølge en scientologi-insider ønsker nå Kidman at barna Isabella og Connor skal fjernes fra den kontroversielle trosretningen.

- Hun vil ha ungene ut av kirken, hevder kilden.

Tidligere denne uken sto skuespilleren Jason Beghe fram i New York-avisen Village Voice med sine historier fra de 12 årene han var dypt involvert i trosretningen, og fortalte om hvordan kirken angivelig var «veldig, veldig farlig».

Også i Norge har Scientologikirken fått massiv kritikk den siste uken etter at 20-årige Kaja Bordevich Ballo tok sitt eget liv etter at hun fikk resultatene av en personlighetstest i Scientologikirkens regi.

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook:

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.