VINNERKJOLER: Reese Witherspoon, Julia Roberts og Halle Berry har alle hatt nydelige kjoler på Oscar-utdelingen. Se våre favoritter nederst.
VINNERKJOLER: Reese Witherspoon, Julia Roberts og Halle Berry har alle hatt nydelige kjoler på Oscar-utdelingen. Se våre favoritter nederst. Foto: Stella

De vakreste Oscar-kjoler

Ingen tvil om at motepressen har øynene rettet mot en av de aller største røde løperfesten i året. Det er klart for Oscar.

(SIDE2): Side2 har valgt seg de vakreste kjolene Oscar-utdelingen har hatt å by på de siste tiårene. Valentino, Dior, Oscar de la Renta, Zac Posen, Vera Wang,

Side2 følger Oscar live i natt - så følg med for vinnerne, kjolene og festen her!

Test deg selv: Hva kan du om Oscar?

Se kjolene i en stor bildeserie nederst i saken!

Les også: Vi tipper Oscar-vinnerne

Stjernekamp
Designere formelig slåss om å få kledt opp stjernene, om de så er nominert, skal dele ut en pris eller bare er på festen. Årets moteuker er så vidt avsluttet i New York, London og Milano - og flere av designerne har for lengst fått sin favorittstjerne inn i en kjole fra neste års sesong. Vi venter spent på hva stjernene velger - les alt om kjolene på Side2 i mandag morgen!

Les også: Drømmen på den røde løper

Flauser
I årenes løp har det vært både bommerter og utrolig vakre kreasjoner på Oscar-utdelingen. Hvem kan vel glemme Bjørks svaneantrekk eller Cher som kom nærmest halvnaken?

Les mer her: De rareste Oscar-øyeblikkene

Men det er oftere vakre kjoler enn noe annet - bare se på kjolene vi har plukket ut nederst i bildekarusellen.

Les også: Årets flotteste kjoler

Shopping med annonselenker

Frekke gaver du gir til dama

Promotion med annonselenker

Black Friday: De beste gavekuppene til henne

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.