Filmregissør Ridley Scotts tips er å løpe for livet dersom noe stort skulle dukke opp på himmelen.
Filmregissør Ridley Scotts tips er å løpe for livet dersom noe stort skulle dukke opp på himmelen. Foto: MATJAZ SLANIC iStock/Illustrasjonsbilde

«Alien Covenant»

- Om du ser noe stort på himmelen, løp for livet

«Alien»-regissør Ridley Scott er advarer mot utenomjordisk liv.

19. mai er det norsk premiere på den sjette filmen i filmserien "Alien", "Alien: Covenant". Siden den første filmen kom ut i 1979, har sci fi-horror filmene skremt vannet av kinopublikum verden over.

I et intervju med Sky News, avslører regissør Ridley Scott (79) at han er overbevist om at jorden en gang vil få besøk av utenomjordisk liv. Og pent, det vil det ikke bli.

- Jeg tror at det eksisterer vesener som er overlegne. Jeg tror i hvert fall at det er sannsynlig. En ekspert fra NASA jeg pratet med sa til meg: "Har du noen gang sett på himmelen om natten? Prøver du å fortelle meg at vi er de eneste her?". Det blir for dumt, sier Scott.

Regissøren legger til at han frykter dagen de kommer til jorden.

- Eksperter har satt et nummer på hva som finnes "der ute". De tipper det er mellom 100 og 200 enheter som kan ha en lignende evolusjon som vi har hatt. Så når du ser noe stort på himmelen, løp for livet. Fordi de er mye smartere enn oss, og dersom du er dum nok til å utfordre dem vil du bli drept i løpet av tre sekunder, spår 79-åringen.

TROR PÅ UTENOMJORDISK LIV: Den britiske filmregissøren Ridley Scott er overbevist om at det eksisterer romvesener og at når vi en gang støter på dem vil det ikke bli pent. Her er regissøren sammen med skuespiller Katherine Waterston som har en av hovedrollene i Scotts siste film, "Alien: Covenant".

Men før Scotts mørke spådommer eventuelt blir virkelighet, har altså britens film "Alien: Covenant" verdenspremiere. Filmen er en såkalt prequal, og viser forhistorien til den første "Alien"-filmen som kom ut i 1979. Handlingen i "Alien: Covenant" finner sted 10 år etter filmen "Prometheus", som kom ut i 2012.

På rollelisten finner vi Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup og Danny McBride.

Det er allerede planlagt en oppfølger, "Alien: Awakening".

Les også:

Promotion med annonselenker

10 vinterjakker du kjøper under Black Week

Promotion med annonselenker

Black Week-tilbudet gutta virkelig digger

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.