Foto: GERO BRELOER EPA

- Du kan si det ble mer intimt

Vi møtte Rupert Grint for å snakke om damer og dop.

(Berlin/SIDE2): Det er to uker til den syvende Harry Potter-innspillingen starter. Det låser Rupert Grint i 14 måneder. Han vil være nesten 22 år når innspillingen er ferdig.

Det er kanskje også derfor at han valgte seg en helt annen rolle i tenåringsfilmen «Cherrybomb».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Damer og dop
Det handler om nordirske Malachy (Grint) som sammen med sin bestekamerat Luke (Robert Sheehan) bruker fritiden til å nedlegge damer og bruke dop.

Mens Malachy kommer fra en velfungerende familie og er en pliktoppfyllende kar, sliter Luke med en alkoholiker til far og en dopdealer til bror. Men det som blir veldig eksplosivt er når «kirsebærbomben», spilt av Kimberly Nixon fra «Cranford», kommer mellom guttene med sitt ufordrende og sensuelle spill.

Tar ikke en Radcliffe
Det har vært fokusert mye på at Grint gjør sin første sexscene med Nixon i filmen.

- Jeg kysset medspilleren min i «Driving Lessons», men dette var mye mer¿intimt, ja, smiler han. Dog, bemerker han, så slapp han å ta av seg alle klærne slik hans Harry Potter-kollega Daniel Radcliffe gjør på scenen.

- Jeg kunne aldri gjort det. Bare det å stå på scenen ville være skremmende for meg. Jeg har sett ham på teateret, jeg synes han er veldig modig, sier Grint.

«Cherrybomb» er en film som verken moraliserer over sex eller dop, som strømmer mellom tenåringene. Men har en ganske sterk advarsel om at handlinger man gjør får konsekvenser. Filmen ble ekstatisk mottatt av tenåringene i Generation-programmet her.

Ekstatisk mottakelse
Det samme ble Grint som rødmer sympatisk når han blir konfrontert med hvordan tyske tenåringsjenter kastet seg over ham før visningen.

- Det er jo hyggelig at de er spent på filmen, kremter han. Men hans medspiller Kimberly viser ingen nåde og sier jentene definitivt var gale etter å se ham.

- Premierer er fremdeles en underlig opplevelse for meg, sier Grint. Han innrømmer at han blir ganske mye gjenkjent. Det er nok håret de tar meg på, sier han, men at interessen for ham utenfor Harry Potter kom som en overraskelse.

Trist med Potter
Selv fant han både sine mørkere sider i Malachy og med en nordirsk aksent er det lett å glemme at han faktisk er Ron Weasley.

- Det skal bli trist å avslutte Harry Potter. Jeg har gjort det halve livet. Samtidig så ser jeg frem mot å få litt mer frihet til å gjøre andre ting, sier 20-åringen.

Promotion med annonselenker

Derfor er Mitsubishi perfekt for moderne familier

Promotion med annonselenker

Derfor Mitsubishi perfekt for moderne familier

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.