Foto: Candyshopmansion/Instagram

Instagram

Er australske Travers Benyon Instagrams nye playboy-konge?

Australske Travers Benyon utfrodrer Dan Bilzerian til festkrig.

Instagram ser ut til å være den nye lekeplassen til millionærer i midtlivskrise som ønsker å vise frem sin elleville livsstil.

Side3 har tidligere skrevet om Dan Bilzeriann og Tony Toutouni, to karer som begge har oppnådd kjendisstatus gjennom sine helsprø Instagram-kontoer. Nå ser det dog ut til at de to amerikanerne kan få konkurranse fra en playboy i Australia.

Hermer etter Hugh Hefner

Tobakksarving, tidligere rugbyspiller (Australian Rules) og modell Travers «Candyman» Beynon er Instagrams nyeste kjæledegge.

Forretningsmannen operer under brukernavnet Candy Shop Mansion på bildedelingstjeneste, og har den siste tiden fått mye oppmerksomhet i internasjonal media på grunn av sin elleville livsstil. Som sine Instagram-kollegaer i USA, deler Benyon bilder av lettkledde damer, raske biler og storslåtte fester. 

Millionæren har blant annet bygget seg et herskapshus på den australske østkysten, inspirert av Playboy-gründer Hugh Hefners Playboy Mansion. Herskapshuset har blitt døpt Candy Shop Mansion og skal ifølge eieren «ha som mål å være et Disneyland for voksne». 


Burgher King

Et bilde publisert av Travers Beynon (@candyshopmansion) søndag 10. Mai. 2015 PDT


Somebody serve this ass - Australia Day 2015 #candyshopmansion

Et bilde publisert av Travers Beynon (@candyshopmansion) fredag 13. Mars. 2015 PDT


Det er fra innsiden av Candy Shops Mansions murer at festene finner sted. Damer i undertøy, levende dyr og store mengder alkohol er alle viktige ingredienser for en vellykket Candy Shop-fest, skal man tro en person som har vært på fest hos millionæren.

- Da jeg kom inn døra, var det en kvinne som hang i en kran og utførte akrobatikkunst. Det var Lamborghinier og Ferrarier parkert over alt. Vi måtte bare le av det hele. Det var røykmaskiner, laserkanoner, en haug med toppløse strippere og kortvokste personer som gikk rundt utkledd som personer i antikkens Roma, forteller en gjest til den australske avisen Gold Coast Bulletin. Gjesten ønsker å være anonym, men letter litt på sløret om verten.


- Han (Trevor Beyons) ankom festen med fire helikoptre som landet i hagen. Da han landet kom han ut med fire eller fem damer på armen, alle utkledd som romerske gudinner. Det var helt sprøtt. Man kunne selvfølgelig se at de alle var leid inn og at alt var avtalt, men festen var helt vill.Cesar is back...Candyman style #candyshopmansion #candyman #traversbeynon

En video publisert av Travers Beynon (@candyshopmansion) mandag 23. Mars. 2015 PDTTidligere proff

Beynon startet karrieren som profesjonell rugbyspiller, da han ble draftet som 16-åring til North Melbourne AFL Football Club. Karrieren ble kort grunnet en ryggskade, men den tidligere utøveren ble oppdaget og hentet inn som modell til USA på begynnelsen av 90-tallet.

Her bodde han i ti år før han flyttet tilbake til Australia for å hjelpe foreldrene med familiebedriften, tobakkgrossisten FreeChoice Tobacconist. I 2006 tok han over som administrerende direktør i firmaet og bruker altså nå deler av formuen på arrangere de Playboy Mansion-inspirerte festene.

Forretningsmannen legger ikke skjul på inspirasjonen fra USAs eldste herremagasin, og omtaler seg selv som «en blanding av The Great Gatsby, Hugh Hefner, The Wolf of Wall Street og Tony Stark med en stor apetitt for Versace som lett kan bli en utgave av Willy Wonka».

Les også:"Kongen av Instagram" om damer, våpen og millioner av kroner

Ideen bak festparadiset Candy Shop Mansion skal Beynon ha hatt i tankene i over to tiår.

- Gjennom år med reising har jeg fått masse inspirasjon (til herskapshuset red. anm.). Min visjon har alltid vært å skape noe mer enn bare et samlingssted for fest - noe tilsvarende et Disneyland for voksne
der de kan slå seg like mye løs som barn på besøk i Willy Wonkas sjokoladefabrikk, har forretningsmannen uttalt i et intervju med Gold Coast Bulletin.

Og en «sjokoladefabrikk» for voksne ser virkelig ut til å ha truffet en nerve hos «folket». I skrivende stund har «Candyman» rundt 20.000 følgere på Instagram og antallet stiger hver dag. Sushi fra nakne damekropper og Bentley og Porsche i oppkjørselen er populært.
Payback! #canihavecremewiththat #showertime #candyman #candyshopmansion

Et bilde publisert av Travers Beynon (@candyshopmansion) tirsdag 05. Mai. 2015 PDT


Sammenligningen med Instagrams andre PLayboy-magnat, Dan Bilzerian, har ikke gått Beynon hus forbi. I flere innlegg kommer australieren med diverse pek til sitt amerikanske motstykke og han har blant annet utfordret Bilzerian til å ta turen «down under» for å se hvordan man egentlig skal feste. Ifølge Benyon selv, skal han ha arrangert «elleville fester siden 2009».

I tillegg til familiebedriften, har forretningmannen startet opp eiendomsfirmaer og IT-selskaper. Han arrangerer også auditioner slik at vakre jenter kan få en mulighet til å få feste i herskapshuset. Blir du plukket ut, vil du kunne kalle deg selv «Candy Shop Mansion Gudinne».Til tross for all oppmerksomheten og «playboy»-imaget, hevder Benyon at han er mer familiemann enn festløve. Den tidligere modellen er for øyeblikket gift for andre gang. Han har også fire barn, hvor to er fra hans tidligere ekteskap med den venezuelanske modellen og tidligere Miss World-vinneren, Ninibeth Leal.

- Jeg er en familiemann og firebarnsfar med en hund med navn Spartacus, som dedikerer mye tid og hardt arbeid for å hjelpe andre, har  firebarnsfaren fortalt i et intervju.

- Jeg er aller lykkeligst når jeg kan underholde mennesker og se en gnist i øynene deres, legger Benyon til.

Både Benyons kone, Taesha, og hans fire barn figurerer ofte på bilder som deles på Instagram.Kritikk

Akkurat som Dan Bilzerian og Tony Toutouni har også «Candyman» Benyon fått kritikk for Instagram-kontoen. Kritiske røster skriker om mannsjåvinisme og kvinnefiendtlighet, men nylig har også myndighetene i delstaten Queensland (hvor Candy Shop Mansion ligger) kastet seg inn i debatten.

Les også:Er Tony Toutouni Instagrams nye Playboy-konge?

Australia har nemlig, som Norge, strenge regler for tobakksreklame, og myndighetene liker ikke at Benyon fronter familieselskapets navn og produkter med skjult reklame på Instagram så fort sjansen byr seg. 

- Det er ekstremt bekymringsverdig at lokale bedrifter promoterer røyking og tobakkprodukter til unge på denne måten. Det å utnytte sosiale medier for å reklamere for salg av tobakksprodukter undergraver de lovene og reglene myndighetene har innført for å beskytte innbyggerne mot røyking, sier en talskvinne for The Cancer Council i Queensland til Gold Coast Bulletin.

Small parties are more intimate...Sunday pool session at the Candy Shop Mansion #candyman #candyshopmansion #candyshopangels

Et bilde publisert av Travers Beynon (@candyshopmansion) søndag 19. April. 2015 PDT


Kritikken ser ut til å prelle av millionæren. Som han skriver under et bilde han har lagt på Instagram:

«For å bli stor må du være villig til å bli mobbet, hatet og misforstått. Velkommen til min verden».

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.