FARLIGE GREIER: Undersøkelser i Brasil viser hvilken sexstilling som forårsaker fleste penisbrudd.

Ditt sexliv

Forskning: Sexstillingen «cowgirl» er den farligste

Er det én sexstilling det kan være verdt å holde seg unna, må det være «cowgirl». Bare les videre ...

For dem som er overbevist om at sex kun er morsomt og gøy bør fortsette å lese denne artikkelen. Forskning viser nemlig at hjerteinfarkt og manglende reiseforsikring ikke er den eneste faren seksuelt aktive mennesker burde være obs for.

Forskere har nemlig funnet ut at sexstillingen med kvinnen på toppen (også kjent som "cowgirl") er ansvarlig for rundt 50 prosent av alle penisbrudd som oppstår på soverommet.

Nummer to på listen er posisjonen "doggy-style", der kvinnen er på alle fire, som har rundt 29 prosent av alle brudd på samvittigheten. Til sammenligning er den "klassiske" misjonærstillingen, ansvarlig for de 21 resterende prosentene.

Forskere bak undersøkelsen har gått igjennom alle tilfeller der man har hatt mistanke om et penisbrudd ved tre forskjellige akuttmottak over en 13-årsperiode i den brasilianske byen Campinas.

(Kjære leser. Vi regner med at du på dette tidspunktet skjærer en grimase og vrir deg i smerte i medlidenhet med alle disse mennene. Beklager, det blir verre).

Rundt halvparten av alle pasientene som hadde opplevd et slikt brudd opplyste at de først hadde hørt en "knekkelyd", før skrek ut i smerte. Gjennomsnittsalderen på mennene var 34 år.

Så var er det første man gjør etter et slikt brudd? Vel, ikke å oppsøke legen. Forskerne fant ut at mange av mennene ventet opp til seks timer (?!) før de oppsøkte medisinsk hjelp.

Rapporten konkluderer med at "samleie der kvinnen er på toppen av mannen er potensielt den farligste sexstillingen knyttet til penisbrudd.

Vår hypotese er at med en kvinne på topp, styrer hun bevegelsen og lander på mannen med all sin vekt. Dette gjør det vanskelig å avbryte samleie dersom noe går galt under penetrering, mye fordi smerten er minimal hos kvinnen, men maksimal hos mannen."

Om du er mann og ikke vrir deg i smerte allerede, slenger vi med denne:

Studien er blitt publisert i det medisinske tidsskriftet Advances in Urology journal.

Promotion med annonselenker

Du vil ikke tro hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.