Norske kvinner er mest stolte av rumpa, viser undersøkelse blant over fem millioner mennesker.

Ditt sexliv

Fem millioner er spurt: Dette synes kvinner er mest sexy ved seg selv

Norske kvinner i beryktet nettverk er mest stolte av rumpa.

Det nærmer seg sol, sommer og strandtid for vinterbleke nordmenn, og følgelig er det en del som nå trener sommerkroppen for harde livet.

Les også: - Jo, du kan få drømmekropp på to timer

En kan mene mangt om fokuset på kropp, men den beryktede utroskapsnettsiden Victoria Milan legger ikke skjul på at sine medlemmer har preferanser når det gjelder kropp og utseende.

Nettverket har spurt mer enn fem millioner medlemmer verden over om hva de mener er sin mest sexy kroppsdel.

Nettsiden er ikke de eneste som har gjort denne øvelsen. Undertøyprodusenten Bluebella spurte i 2015 britiske kvinner og menn om "den perfekte kroppen". Her er deres resultat.

Norske kvinner er stolt av rumpa

Norske kvinner er samlet mest fornøyde med rumpa, og forbildet er bakender a la Kim Kardashian og Jennifer Lopez. Nordmennene får selskap av kvinner fra Finland og Romania.

FORBILDE: Norske kvinner oppgir at de er mest fornøyde med rumpa, og at forbildet på området er kvinner som Kim Kardashian og J.Lo.

Våre svenske naboer regnes for å ha de søteste ansiktene, som sammen med kvinner fra Tjekkia og Nederland får skryt for sine høye kinnben og definerte kjevelinjer.

Danske kvinner, nedenfor representert ved supermodell Nina Agdal,  mener de har de fagreste brystene i verden. De er i selskap med kvinner fra Tyskland og Storbritannia.

Et innlegg delt av Nina Agdal (@ninaagdal)

Mørke øyne og sensuelle lepper

Kvinner fra Hellas, Ungarn og Belgia mener de har verdens vakreste øyne, mens kvinner fra Polen, Irland og Sør-Afrika mener de har de vakreste bena.

Når det gjelder store, myke lepper er det kvinner fra Spania, Frankrike og Italia som kommer best ut.

Vi skal ikke glemme hendene. Her mener kvinner fra Sveits, Østerrike og Slovenia at de stiller sterkest.

Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.