Dette blir Playboys siste nakne kvinne

Dette blir 15. gang Pamela Anderson kaster klærne for magasinet.

Nyheten om at den amerikanske utgaven av herremagasinet Playboy skal slutte med nakne kvinner, slo ned som en bombe da den ble kjent i oktober.

Et Playboy uten naken midtsidepike er for mange like utenkelig som fred i midtøsten, men nå er det kanskje håp for sistnevnte.

Etter den sjokkerende nyheten kom ut har det blitt spekulert hvem som skulle få æren av å pryde den siste forsiden. Programleder og tidligere Playboy-modell Jenny McCarthy lanserte seg selv som en mulig kandidat i oktober.

- Jeg ville vært mer enn villig til å vise alt én siste gang, bare for å kunne si «Jeg er med i den siste utgaven». Det er virkelig slutten på en æra og i solidaritet vil jeg bære undertøyet mitt på halv stang fremover, sa McCarthy til Contact Music den gangen.

Nå avslører Playboy selv hvem som skal få lov til å kaste klærne én siste gang i det ikoniske magasinet. Hele 1990-tallets drømmedama Pamela Anderson er nemlig kvinnen som får det ærefulle oppdraget, skriver Playboy på sine hjemmesider.(Klikk på hvert bilde for å gjøre det større)(Klikk på hvert bilde for å gjøre det større)

#wce #pamelaanderson #playboy #queen #myidol 👯🐰🐰🐰🐰🐰

Et bilde publisert av Jenny Marie Pires (@jennyfrthablock) fredag 04. Des.. 2015 PST


Pammy nailing the last nude issue of Playboy at 48 year old 😍👌🏼🙌🏼💕 #pamelaanderson #playboy

Et bilde publisert av 🙈Booles 🙉 (@boolia22) fredag 04. Des.. 2015 PST


💚 @pamelaanderson #pamelaanderson #womancrush #playboy

Et bilde publisert av @bryangallagher torsdag 03. Des.. 2015 PST#wce #pamelaanderson #curves #happy 👑👑👑👑🍒🍒🍒🌴

Et bilde publisert av Jenny Marie Pires (@jennyfrthablock) fredag 04. Des.. 2015 PSTAnderson hadde neppe vært der hun er i dag om det ikke hadde vært for Hugh Hefners magasin. Dette vil være 14. gang den tidligere «Baywatch»-stjernen pryder coveret og 15. gang hun kaster klærne i selve magasinet. Den snart historiske utgaven vil komme være dobbeltutgaven januar/februar og vil være til salgs fra og med 11. desember.


Utgaven vil også ha et intervju med midtsidepiken utført av skuespiller og noen ganger Playboy-skribent James Franco.

Til Franco forteller hun blant annet om første gang hun kledde av seg for Playboy.

- Fotografen tok bilder av meg i løpet av en rull med film, fordi jeg var så nervøs og kastet opp. Men da jeg så bildene ble det vanskelig for meg å beholde klærne på! Jeg var egentlig utrolig sjenert, men plutselig kom skjønte jeg at ingen bryr seg om hvordan du ser ut naken utenom deg selv. Mennesker er mer opptatt av sine egne skavanker enn dine.

Promotion med annonselenker

Se hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.