Muskelkrampe midt i akten er sextabben som plager kvinner mest, mens for tidlig utløsning er mannens plage nummer én.

Ditt sexliv

De 15 mest vanlige sextabbene

Noen tabber i senga er ganske vanlige. Andre kan kortslutte forholdet.

Sex er en svært intim handling mellom to mennesker. Ikke bare er kroppen blottlagt, partneren din kan også få et innblikk i dine dypeste lyster og begjær.

I slike øyeblikk kan sextabber gå fra å være flaue til å føles nær katastrofale. Men du kan trøste deg med at du ikke er alene.

Nettbutikken SuperDrug har gjort en undersøkelse blant 2000 personer i Europa og USA for å finne ut hvilke tabber i senga folk plages mest av. Resultatet presenteres i rapporten "Killing the Mood".

Tøy ut, hold igjen og lukk vinduet

Det vanligste uhellet folk rapporterte om var kramper midt i akten. Deretter fulgte for tidlig utløsning og å glemme å lukke vinduet før en satt i gang.

Å dytte eller slå noe overende, bli fersket av noen, søle noe eller å falle ut av sengen er også vanlige tabber de 2000 deltagerne meldte om.

På åttende plass kommer en tabbe ingen menn fortjener å oppleve, nemlig å bøye eller "brekke" penis i feil retning. I de verste tilfellene kan en ende opp med det som kalles penisfraktur - som er veldig ikke greit.

Det kan være en idé å styre unna sexstillingen "cowgirl" helt og holdent, altså hvor kvinnen sitter på toppen av mannen. Halvparten av alle registrerte penisfrakturer skyldes uvøren ridning fra kvinnens side.

Å prompe eller rape er også med på topplista, men ikke høyere enn på 10. og 11. plass. Som du ser lenger ned i artikkelen, kan det være en god grunn til det.

Se hele undersøkelsen her.

Det er også forskjell på hva kvinner og menn synes er mest flaut. Menn synes det er verst å komme for tidlig, mens kvinner oppgir muskelkramper som det flaueste.

Når det gjelder hva kvinner og menn fryktet mest, var begge kjønn enige om at det å bli kalt et annet navn ville være det verste.

Deretter fulgte uheldig penisbøy for menn og å bli tatt på fersken av andre for kvinner.

Tabbene som kan kortslutte forholdet

"Killing the Mood"-studien har også spurt deltagerne om hvilke tabber i senga som kunne ha kortsluttet et seksuelt forhold, og det er én ting verken han eller hun bør si: Å kalle partneren ved feil navn!

Deretter følger å prompe høyt, og å slippe en stille - men dødelig - fjert.

Å tisse litt i senga bør en helst unngå. Du skal også være ganske sikker på at partneren din er med på leken før du spør om å filme seansen eller begynner å slikke, kysse og suge på tærne. Unngå dessuten raping.

Her er hele "ikke gjør dette"-lista:

Se hele undersøkelsen her.

Shopping med annonselenker

Opptil 50 prosent rabatt på alt fra høst- og vinterkolleksjonene

Shopping med annonselenker

Spar opp til 50% på høst- og vinterkolleksjoner!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.