Muskelkrampe midt i akten er sextabben som plager kvinner mest, mens for tidlig utløsning er mannens plage nummer én.

Ditt sexliv

De 15 mest vanlige sextabbene

Noen tabber i senga er ganske vanlige. Andre kan kortslutte forholdet.

Sex er en svært intim handling mellom to mennesker. Ikke bare er kroppen blottlagt, partneren din kan også få et innblikk i dine dypeste lyster og begjær.

I slike øyeblikk kan sextabber gå fra å være flaue til å føles nær katastrofale. Men du kan trøste deg med at du ikke er alene.

Nettbutikken SuperDrug har gjort en undersøkelse blant 2000 personer i Europa og USA for å finne ut hvilke tabber i senga folk plages mest av. Resultatet presenteres i rapporten "Killing the Mood".

Tøy ut, hold igjen og lukk vinduet

Det vanligste uhellet folk rapporterte om var kramper midt i akten. Deretter fulgte for tidlig utløsning og å glemme å lukke vinduet før en satt i gang.

Å dytte eller slå noe overende, bli fersket av noen, søle noe eller å falle ut av sengen er også vanlige tabber de 2000 deltagerne meldte om.

På åttende plass kommer en tabbe ingen menn fortjener å oppleve, nemlig å bøye eller "brekke" penis i feil retning. I de verste tilfellene kan en ende opp med det som kalles penisfraktur - som er veldig ikke greit.

Det kan være en idé å styre unna sexstillingen "cowgirl" helt og holdent, altså hvor kvinnen sitter på toppen av mannen. Halvparten av alle registrerte penisfrakturer skyldes uvøren ridning fra kvinnens side.

Å prompe eller rape er også med på topplista, men ikke høyere enn på 10. og 11. plass. Som du ser lenger ned i artikkelen, kan det være en god grunn til det.

Se hele undersøkelsen her.

Det er også forskjell på hva kvinner og menn synes er mest flaut. Menn synes det er verst å komme for tidlig, mens kvinner oppgir muskelkramper som det flaueste.

Når det gjelder hva kvinner og menn fryktet mest, var begge kjønn enige om at det å bli kalt et annet navn ville være det verste.

Deretter fulgte uheldig penisbøy for menn og å bli tatt på fersken av andre for kvinner.

Tabbene som kan kortslutte forholdet

"Killing the Mood"-studien har også spurt deltagerne om hvilke tabber i senga som kunne ha kortsluttet et seksuelt forhold, og det er én ting verken han eller hun bør si: Å kalle partneren ved feil navn!

Deretter følger å prompe høyt, og å slippe en stille - men dødelig - fjert.

Å tisse litt i senga bør en helst unngå. Du skal også være ganske sikker på at partneren din er med på leken før du spør om å filme seansen eller begynner å slikke, kysse og suge på tærne. Unngå dessuten raping.

Her er hele "ikke gjør dette"-lista:

Se hele undersøkelsen her.

Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.