Ann Mari Olsen er tilbake hos Side3  - som blogger og sexspaltist.
Ann Mari Olsen er tilbake hos Side3  - som blogger og sexspaltist.

Ann Mari Olsen

- Ingen sex-spørsmål er for drøye

Gjett hvem som er tilbake!

Faste Side3-lesere vet godt hvem Ann Mari Olsen er. I 2012 pirret og opplyste hun våre lesere med sin ukentlige sexspalte hvor hun svarte på spørsmål fra leserne. 

Etter en velfortjent hvilepause er Ann Mari nå tilbake. 26-åringen skriver bloggen annmariolsen.blogg.no som nok fenger en og annen mann, kanskje især Manchester United-supportere, og nå vekkes sexspalten opp igjen også.

- Velkommen tilbake til Side3, Ann Mari. Hva har du gjort siden sist?

- Tusen takk, det er hyggelig å være tilbake! Jeg har vel drevet med mye av det jeg alltid har gjort egentlig. Mesteparten av tiden går bort til jobb og trening. Fotballinteressen krever jo sitt og selv om det ikke er like ofte som før så tar jeg litt bilder fortsatt når anledningen byr seg.

Les også: Ann Mari avslører hemmelighetene

- Vi snikleser jo bloggen din, og du skriver friskt om fotball og byr på deg selv i billedlig form. Har du mange mannlige lesere?

- Det er jo noen! Og det er jo kjempemoro at menn leser bloggen min, men det kommer nok også an på hva de liker å lese om kontra hva jenter klikker seg inn på. Jeg skal prøve å gjør begge parter fornøyde.

- Vel du får sikkert flere nå. Leserne våre har savnet sexspalten din, og du har lovt at du skal blåse liv i sexrådene på bloggen din. Hva kan leserne glede seg til?

- Du, jeg tenker faktisk at det skal få bli litt opp til dem selv. De kan gjerne komme med tips i starten om hva de vil lese om så skal jeg gjøre mitt beste for å oppfylle ønskene dem måtte ha!

Har du innspill til Ann Mari? Sjekk ut annmariolsen.blogg.no eller send mail til annmari [at] side3 [dot] no. 


SKRIVER OM SEX: Ann Mari Olsen fotografert av Remi Salievski. Som Side3-blogger vil Ann Mari gjerne høre fra leserne om hva de vil lese om.


- Sex skal ikke være skummelt

Det er en liten stund siden Ann Mari Olsen skrev sin sexspalte for Side3. Den gang fikk modellen kritikk fra enkelte for å vær for ung til å kunne gi sextips. Ann Mari tror noen ekstra år på baken er verdifullt.

Les også: Slik holder du ut i én time

- Ja, man lærer jo så lenge man lever, så selvfølgelig får man noen nye erfaringer når det har gått noen år. Nå er jeg jo nysingel også så da er det vel kanskje rom for å researche litt mer. Haha!

- Du har jo svart på folks spørsmål om sex i en årrekke sammenlagt, har du inntrykk av at det er mye stusselig som foregår på soverom i Norge?

- Nja, det er ihvertfall helt sikkert at mange er veldig usikre og det er veldig synd. Sex skal jo ikke være skummelt eller noe man ikke kan kunne snakke om. Alle har det og jeg tror om alle hadde turt å være med ærlig med partneren sin så hadde de hatt et mye bedre sexliv og forhold generelt.

- Hva er det absolutt rareste noen har spurt deg om?

- Hmmm, her er lista lang! Jeg har vel fått spørsmål om det meste og jeg sluttet til slutt å bli overrasket over hva som kom, folk har god fantasi i det minste! De rareste er vel når folk trenger tips og råd til helt syke fantasier de har, eller når noen vil kjøpe trusene mine for sykt mye penger eller sende meg kontanter som de tenner på at jeg hadde brukt. Haha, det er mye spesielt og går det til meg personlig så blir de jo avist ved slike forespørsler, men det er jo bare moro med litt spreke spørsmål!


VIL HA TIPS: I sin nye spalte vil bloggeren Ann Mari Olsen ta opp tema innen sex og samliv. Hun vil gjerne ha innspill fra leserne.


- Ingenting er for drøyt

- For foregripe begivenhetene en smule, hva er det beste rådet du noen sinne har gitt?

- Det er nok det standard, kjedelige svaret alle er lei av å høre - kommunikasjon! Det er alt! Klarer man å snakke sammen, vise hva man ønsker eller vil forbedre, så blir alt så mye enklere. Det virker som de fleste tenker at partneren burde skjønne hva den andre vil, men slik er det ikke dessverre. Kommuniser bedre sammen og jeg kan love deg at alt blir bedre og enklere.

Les også: Javisst, finnes det bra porno for damer

- Er det noe som er for drøyt å spørre om?

Nei, i grunn ikke. Ikke til meg i hvertfall, om man lurer på noe så kan man jo være anonym så er det noen som lurer på noe så er det bare å spørre. Til kjæresten derimot så er det greit å tenke seg litt om, er hun litt sjenert for eksempel så er det nok greit å la være å spørre om du kan filme henne når dere har sex og slike ting.

- Okay … Velkommen skal du være og vi gleder oss enda mer til å lese bloggen din framover, Ann Mari!

- Tusen takk, dette blir moro!

Har du innspill til Ann Mari? Sjekk ut annmariolsen.blogg.no eller send mail til annmari [at] side3 [dot] no.


Shopping med annonselenker

Sikre deg 17. mai-dressen på salg

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.