SUGAR BABY: 26 år gamle Rylee ser ikke noe galt med livsstilen sin og tar gladelig i mot dyre gaver fra rike og ofte gifte menn som ønsker å være sammen med henne.
SUGAR BABY: 26 år gamle Rylee ser ikke noe galt med livsstilen sin og tar gladelig i mot dyre gaver fra rike og ofte gifte menn som ønsker å være sammen med henne.

"Sugar baby"

- Derfor betaler gifte menn titusenvis for å være utro med meg

Selvoppnevnt "sugar baby" sier det som hun ser det.

Rylee (26) er en selvoppnevnt "sugar baby" som dater eldre, rike menn i bytte mot rådyre gaver som biler, luksusferier, shoppingturer og ikke minst flere titalls tusen kroner i måneden.

- Jeg sier alltid "penger før kjærlighet", forklarer hun, ifølge Huffington Post.

Mange av mennene er gifte. 26-åringen insisterer på at hun ikke er helt naken eller har sex med mennene, men blir like fullt krititsert for å ødelegge ekteskap og i bunn og grunn være en prostituert.

Den type kritikk biter ikke på Rylee. Tvert i mot tror Rylee at hun kan bidra til å redde ekteskap. Nylig forklarte hun til den kjente TV-psykologen Dr. Phil hvorfor hun tror menn så gjerne vil ha hennes selskap.

- De vil ha hva konene sine ikke lenger kan tilby dem. Etter å ha vært gift så lenge forsvinner TLC (Tender Loving Care) - som å leie hverandre, lytte til hverandre og snakke om alt mulig.

Rylee mener at hun og andre som henne kommer inn i bildet "når konene legger på seg, slutter å sminke seg og alltid går i joggebukse".

- Vi gjør dem lykkelige, så de kan gå hjem til konene sine og si "Jeg er glad nå. Kanskje jeg kan behandle deg bedre fordi jeg er i godt humør". 

Ikke uventet møter Rylee motstand fra kjendispsykologen, men hans sarkastiske tone synes ikke å plage Rylee nevneverdig. Se innslaget nedenfor.Promotion med annonselenker

150 000 norske menn har byttet til dette undertøyet

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook: