SUGAR BABY: 26 år gamle Rylee ser ikke noe galt med livsstilen sin og tar gladelig i mot dyre gaver fra rike og ofte gifte menn som ønsker å være sammen med henne.
SUGAR BABY: 26 år gamle Rylee ser ikke noe galt med livsstilen sin og tar gladelig i mot dyre gaver fra rike og ofte gifte menn som ønsker å være sammen med henne.

"Sugar baby"

- Derfor betaler gifte menn titusenvis for å være utro med meg

Selvoppnevnt "sugar baby" sier det som hun ser det.

Rylee (26) er en selvoppnevnt "sugar baby" som dater eldre, rike menn i bytte mot rådyre gaver som biler, luksusferier, shoppingturer og ikke minst flere titalls tusen kroner i måneden.

- Jeg sier alltid "penger før kjærlighet", forklarer hun, ifølge Huffington Post.

Mange av mennene er gifte. 26-åringen insisterer på at hun ikke er helt naken eller har sex med mennene, men blir like fullt krititsert for å ødelegge ekteskap og i bunn og grunn være en prostituert.

Den type kritikk biter ikke på Rylee. Tvert i mot tror Rylee at hun kan bidra til å redde ekteskap. Nylig forklarte hun til den kjente TV-psykologen Dr. Phil hvorfor hun tror menn så gjerne vil ha hennes selskap.

- De vil ha hva konene sine ikke lenger kan tilby dem. Etter å ha vært gift så lenge forsvinner TLC (Tender Loving Care) - som å leie hverandre, lytte til hverandre og snakke om alt mulig.

Rylee mener at hun og andre som henne kommer inn i bildet "når konene legger på seg, slutter å sminke seg og alltid går i joggebukse".

- Vi gjør dem lykkelige, så de kan gå hjem til konene sine og si "Jeg er glad nå. Kanskje jeg kan behandle deg bedre fordi jeg er i godt humør". 

Ikke uventet møter Rylee motstand fra kjendispsykologen, men hans sarkastiske tone synes ikke å plage Rylee nevneverdig. Se innslaget nedenfor.Promotion med annonselenker

Derfor er Mitsubishi perfekt for moderne familier

Promotion med annonselenker

Derfor Mitsubishi perfekt for moderne familier

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.