Disse jentene, eller i hvert fall hun i midten, får høre det i sosiale medier etter at dette bildet ble lastet opp på Imgur.
Disse jentene, eller i hvert fall hun i midten, får høre det i sosiale medier etter at dette bildet ble lastet opp på Imgur. Foto: imgur/jarjardrinks

VIRALT

Dette bikinibildet går verden rundt. Ser du hvorfor?

Det er nemlig ikke på grunn av badetøyet.

(SIDE3):Tre jenter som shopper kun iført bikini. Et foto som kunne blitt en hit, av den enkle grunn at det er tre jenter som shopper kun iført bikini. Men det er ikke derfor bildet deles hyppig i sosiale medier og utenlandske aviser.

Ser man nærmere på fotografiet kan man se et lite tilbehør som ikke er en del av strandlivet til folk flest. Den ene jenta har angivelig en fotlenke. Det ser i hvert fall slik ut på bildet, men hvor bildet er knipset eller hva det er hun har rundt ankelen vites ikke.

«Ingenting fullfører sommerlooken bedre enn en elektronisk fotlenke», skriver Imgur-brukeren JarJarDrinks. Brukeren har lastet opp bildet på delingsnettsiden for to dager siden, og fotografiet er allerede sett av over 95.000.. I tillegg strømmer det inn humoristiske kommentarer:

«Det er faktisk fint å se at på tross av at man har gjort feil og blitt straffet så prøver man å nyte sommeren», «Hun har i det minste tapet den for å holde den tørr», «Takk for at dette fremheves, jeg vil tro 90 prosent av oss ikke så på ankelen hennes», «Den dekker til mer kropp enn bikinien hennes», eller til slutt: « Fun in the sun on the run.»

Dette er ikke første gang bilder fra nettstedet Imgur går viralt. For bare en uke siden fikk et bilde av en liten jente ved havet hele nettet til å diskutere hva, ellerhvem, som gjemmer seg i bildet. Bildet er fra 2015, men dukket opp igjen i sommer og ble en stor snakkis.

Et annet bilde som virkelig lurte folk er et foto av en kvinne med en topp som ser ut til å kjempe mot fysikkens lover for å holde ting på plass. Se det her.

Shopping med annonselenker

30% rabatt på stilfull solskjerming

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.