Foto: Skjermbilde Youtube

UFO

Denne videoen får det til å koke blant UFO-entusiaster

Hva er det som er fanget på film?

Nei, det finnes ingen små, grønne menn i flygende tallerkener. Det det imidlertid finnes mye av, er videoer av tilsynelatende uidentifiserte flygende objekter. De aller fleste viser seg å være juks og fanteri eller ha en naturlig forklaring.

Les også: Det topphemmelige flyet som suste over Area 51

Derfor er denne nye videoen, filmet av en amatørfotograf ved JFK-flyplassen i New York, ekstra spennende for UFO-entusiaster. Videoen formidles av innholdsleverandøren Caters News, og Nettavisen BT.com tror den kan være ekte vare.

- Jeg synes ikke denne ser ut som et insekt eller et fly i bakgrunnen. Jeg har jobbet med personen som har filmet det. Jeg har ingen grunn til å tro at det juks, siteres en representant fra YouTube-kanalen LookNowTV, som er viet til UFO-spekulasjoner.

Videoen viser et fly fra Virgin Atlantic som tar av fra JFK i New York. Kort tid etter dukker et sylinderformet objekt opp bak flyet, og suser over skjermen i høy fart.

Les også: For fem år siden dukket denne spiralen opp på himmelen i Nord-Norge. Hva var det egentlig som skjedde den natten?

Videoen diskuteres heftig på nett. Langt de fleste foreslår at det kan være snakk om en fugl eller en drone som er filmet i en slik vinkel at den ser ut til å fly over flyet.

Den britiske UFO-eksperten Russ Kellett er blant personene som ikke synes videoen er spesielt overbevisende.

- Det er ingenting som bør komme så nært et fly. Det ser ikke ut som en fugl eller noe i den duren, men fra en annen vinkel kan dette være hva som helst. Du kan tro på UFO-er og samtidig tenke logisk når det gjelder bilder, sier Kellett til BT.com.

Promotion med annonselenker

Slik kler du deg til fest i desember

Promotion med annonselenker

Slik kler du deg til fest i desember

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.