MODELL: Emily Ratajkowski (26) har vært på bryllupsreise med mannen Sebastian Bear-McClard (31), og deler en serie smakfulle nakenbilder med følgerne på Instagram.

Smakfulle nakenbilder

Emily Ratajkowski var mye naken på bryllupsreisen - og deler selvsagt bildene med fansen

@emrata gjør det igjen.

I begynnelsen av mars 2018 overrasket modellen Emily Ratajkowski (26) sine 17 millioner følgere på Instagram da hun annonserte at hun hadde giftet seg - og flashet gifteringen toppløs.

Den utkårede er skuespiller og produsent Sebastian Bear-McClard (31).

Les også: Emily Ratajkowski: - Jeg kan være feminist og også ta sexy bilder

De to har nå vært på bryllupsreise på luksushotellet Amangiri nær Mojaveørkenen i Utah, og Emily deler opplevelsen med en serie smakfulle nakenbilder.

Modellen har ikke på seg annet enn en stråhatt, og bildene høster millioner av hjerter og lykkeønskninger på Instagram.

Posing for my husband like

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

Take me back

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

Morning in the desert

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

- Nakenhet er ikke noe å være redd for

Dette er naturligvis ikke første gang Emily Ratajkowski poserer naken, noe modellen ikke synes er noe å henge seg opp i.

- Jeg synes i grunn ikke at nakenhet er noe å være redd for eller flau over. Det er en måte å verdsette kroppen din på, så jeg er generelt ikke sjenert, sier hun til nettsiden Swim Daily.

Emily Ratajkowski har dessuten langt mer å by på enn et vakkert ansikt. Hun er skuespiller og kvinnesaksaktivist, og en politisk meningsbærer som støttet Bernie Sanders aktivt og offentlig under nominasjonskampen i USA høsten 2016.

💎💎💎

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

Får mye kritikk

Som en ung kvinne som stadig publiserer lettkledde bilder av seg selv på Instagram, er Ratajkowski vant til kritikk. Hun bøyer ikke lett av av den grunn.

Da Kim Kardashian ble kritisert for å poste en naken selfie, tok Ratajkowski henne i forsvar og deretter postet de et bilde hvor de poserte nakne sammen, for å fortelle kritikerne at de ikke lar seg stoppe.

«Vi er mer enn bare våre kropper, men det betyr ikke at vi er nødt til å skamme oss over dem eller vår seksualitet», var budskapet.

Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.