@sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Feb 25, 2018 at 9:46am PST

Dette bildet av en kliss naken Kendall Jenner har fått nettet til å koke

Men grunnen er antagelig ikke hva du tror.

Folk, altså.

Supermodellen Kendall Jenner publiserte søndag to fine art-fotografier av seg selv på Instagram.

Og selv om bildene er likt av flere millioner mennesker verden over er det hverken fotograf Sasha Samsonovas blinkskudd eller det faktum at Kendall Jenner er kliss naken folk er opptatt av.

Neida, det er foten til modellen folk henger seg opp i.

«Hva er det med foten hennes?» skriver én av følgerne, og ballen ruller i tusenvis av kommentarer. I skrivende stund har over 50.000 mennesker deltatt i diskusjonen. Det andre bildet fra photoshooten har under én tredel av kommentarene.

Som en tydelig kan se på det andre bildet, er det ingenting med foten til Kendall Jenner.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Feb 25, 2018 at 9:46am PST

Sasha Samsonova har publisert flere bilder fra fotoseansen på sin Instagram-profil:

Supermodellen er for øvrig vant til å få kommentarer på de minste detaljer rundt utseendet sitt - og er også åpen om at det har påvirket selvbildet hennes negativt.

I et innlegg på sin personlige blogg (nå nedlagt) skrev supermodellen hvordan hun har blitt plaget av kviser, og hva det gjorde med selvtilliten.

Der kvisene virkelig påvirket meg, var hvor selvbevisst det gjorde meg. Det la selvtilliten min i grus. Jeg klarte ikke engang å se på folk jeg pratet med. Jeg følte meg som et utskudd. Når jeg pratet, var det med en hånd over ansiktet. Jeg var selvsagt forelsket på skolen, men bare å se på guttene var uaktuelt.

Kendall Jenner

I dag har supermodellen opparbeidet seg et ganske annet selvbilde, og lar seg ikke stoppe av uren hud til tross for at hun lever av utseendet sitt.

Da hun fikk kritikk for å møte opp på den røde løperen på Golden Globes
med kviser var det én kommentar som brøt gjennom den negative oppmerksomheten.

KLAR BESKJED: Supermodell Kendall Jenner fikk kommentarer på uren hud på Golden Globe-utdelingen i januar 2018. «Aldri la den dritten stoppe deg» var beskjeden fra stjernen.

«At Kendall Jenner stiller opp med struttende kviser og ser ut som stjerne er hva alle jenter trenger å forstå», skriver en.

Kendall Jenner følger opp:

«Aldri la den dritten stoppe deg».

Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.