MODELL: Danske Josephine Skriver (23) har 2,6 millioner følgere på Instagram. Hun legger ut de mest fantastiske bilder. Scroll ned for å se noen av våre favoritter.

Dansk skjønnhet

Dame vi digger på Instagram: Josephine Skriver

Om du ikke følger danske Josephine Skriver på Instagram, har du gått glipp av noe.

Det er ikke lett å slå gjennom som modell i USA, men Josephine Skriver (23) har klart det.

Den danske skjønnheten er nyslått "engel" for Victoria's Secret, som betyr at hun vil spankulere ned catwalken struttende av rundt en halv million krystaller på undertøyskjedens kommende show i Paris.

23-åringen slo gjennom i 2011 og har siden stått modell for en lang rekke av verdens aller største varemerker. Bildene hennes har dukket opp i blader som Vanity Fair, Elle og Vogue.

Josephine Skriver er født og oppvokst i København. Moren er IT-analytiker og faren er marinebiolog. Begge er homofile, og Josephine Skriver har ofte tatt til orde for det homofile miljøet. I 2015 ble hun ambassadør for Family Equality Council - et program som vil skape bevissthet rundt likeverdige ekteskap. Kul dame!

Modellen har 2,6 millioner følgere på instagram. Her er noen av de fantastiske bildene hun deler med sine fans:

Promotion med annonselenker

Derfor sverger familien til denne bilen!

Promotion med annonselenker

Derfor er denne bilen perfekt for norske forhold

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.