VAKKER OG STYRTRIK: Den sørafrikanske modellen Candice Swanepoel er en av verdens best betalte modeller. Allerede som 16-åring tjente hun 40.000 kroner dagen. Her på catwalken for Victoria's Secret.

Instagram

Dame vi digger på Instagram: Candice Swanepoel

Hun her kåret til verdens mest sexy kvinne. Hun er stjernen i den antagelig mest sexy videoen som er tillatt på YouTube. Og instagramkontoen hennes var en av de som vokste mest i 2016. Se hvorfor.

Candice Swanepoel (29) er ikke bare en av klodens mest attraktive kvinner, som modell er hun også en av verdens best betalte.

I 2016 plasserte Forbes Swanepoel på åttende plass på listen over modellene som tjener mest. Ifølge nettsiden Celebrity Net Worth er den sørafrikanske skjønnheten god for om lag 200 millioner kroner.

Tjente 40.000 kroner dagen som 16-åring

Fremtiden som styrtrik modell ble meislet ut allerede da Swanepoel var 15 år. Modellspeideren Kevin Ellise oppdaget unge Candice på et loppemarked i byen Durban, og innen året var omme hadde hun stått modell for Vogue i Italia og jobbet for en rekke store navn i bransjen.

Året etter tjente hun 40.000 kroner om dagen som modell.

Siden har hun prydet forsiden av magasiner som Elle, Vogue og Cosmopolitan, men er best kjent som en av "englene" til undertøyskjeden Victoria's Secret. Hun gikk på catwalken for Victoria's Secret første gang i 2007, bare fire år etter at Ellise oppdaget henne i Sør-Afrika.

#throwbackthursday Polaroids in paris. 17 years old.

Et innlegg delt av Candice Swanepoel (@angelcandices) torsdag 04. April. 2013 PDT

Swanepoel figurerte på FHMs liste 100 Sexiest Women in the World i både 2010 og 2011, og i 2014 klatret hun til topps i Maxims kåring av klodens hundre heiteste kvinner - Maxim Hot 100 List.

Viktigere for Swanepoel selv når gjelder kåringer, vil vi tro er listen Instagram har offentliggjort over hvilke ti profiler som var mest populære basert på hvem som fikk flest følgere i 2016. Her sikret Swanepoel seg tiendeplassen.

I skrivende stund nærmer modellen seg tolv millioner følgere, noe som bør resultere i en hyggelig biinntekt.

- Jeg var veldig seksuell i ung alder

Noe av Swanepoels suksess forklares med hennes sexappell. I et åpenhjertig intervju med det brasilianske magasinet "10" forteller modellen at hun har forelsket seg i Brasil på grunn av "den rå, seksuelle energien" i Sør-Amerika.

Selv opplevde modellen oppveksten på en bondegård i Sør-Afrika som seksuelt hemmende.

- Jeg var veldig seksuell i ung alder, og i et konservativt land som Sør-Afrika var det vanskelig å leve ut den siden av meg.

- I Brasil kan jeg være mer meg selv. Det hersker en rå, seksuell energi der som er berusende, forteller Swanepoel.

Modellen forteller at en perfekt dag må inneholde sex og så en liten lur etterpå.

Livet i Brasil beskriver modellen som naturlig og liketil.

- Det er det enkle livet. Spis når du er sulten, sov når du er trøtt. Livet var litt enklere før i tiden, og slik er det fremdeles i Brasil. Jeg vil egentlig være en villmann, jeg vil leve livet naken, sier hun.

Å være modell innebærer ofte en streng diett og mange timer i teningsstudio for å forme kroppen etter det evig forandrende motebildet.

I et intervju med Vogue i Portugal forklarer Swanepoel at hun er heldig med forbrenningen, og spiser stort sett hva hun vil. Treningen blir hun neppe lei av heller.

- Sex er en av de beste måtene å trene på. Så å ha mer sex er bra. Det er alt jeg trenger for å holde meg i form.

- Kjøp classy undertøy til kjæresten din

Candice Swanepoel lever av å få undertøy til å se bra ut, og har gode råd for menn som er på jakt etter en sexy gave til kvinnen i sitt liv.

- Du bør vite hva slags smak kjæresten din har, og så finne noe sexy, men classy. Det er nøkkelen for å få henne til å føle seg spesiell og ikke tacky. Mange menn misforstår det der. Mitt tips: Sorte blonder blir aldri feil, forklarer Swanepoel i et intervju med Ask Men.

SVARTE BLONDER blir aldri feil om du er usikker på hva slags undertøy du skal kjøpe til kjæresten din, forklarer modellen Candice Swanepoel.

På spørsmål om hva hun ser etter i en mann, forteller modellen at menn kommer langt med gode manerer.

- Jeg ser etter mann som er empatisk og vis. En som har god humor og en lidenskap for livet. De fleste kvinner synes en mann med gode manerer er sexy. Jeg liker en mann som ser ut som en slem gutt, men vet å behandle en kvinne som en dronning.

Her er noen av bildene Candice Swanepoel deler med sine 11 millioner følgere på Instagram:

Never a dull moment @victoriassecret commercial #michaelbay #miamibitch

Et innlegg delt av Candice Swanepoel (@angelcandices) fredag 08. Feb.. 2013 PST

Tonight on CBS. @nomadrj @insta_bobb @victoriassecret @ed_razek 👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼

Et innlegg delt av Candice Swanepoel (@angelcandices) tirsdag 09. Des.. 2014 PST

Sweetdreams xxx #InterviewMagazine #septemberissue #thegoddesses

Et innlegg delt av Candice Swanepoel (@angelcandices) onsdag 28. Aug.. 2013 PDT

Dette er det aller første bildet Candice Swanepoel la ut på Instagram:

Promotion med annonselenker

4 stilige sommerantrekk!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.