TØFF DAME: Christina Geiger regnes blant verdenseliten i slalåm og har gjort det sterkt i en rekke konkurranser. Hun kjørte inn til en åttende plass i verdenscupen i Flachau i januar.
Foto: BARBARA GINDL / AFP (NTB Scanpix) TØFF DAME: Christina Geiger regnes blant verdenseliten i slalåm og har gjort det sterkt i en rekke konkurranser. Hun kjørte inn til en åttende plass i verdenscupen i Flachau i januar.

Playboy

Christina Geiger (27) kaster skidressen i Playboy

- Det hadde vært en ære om Aksel Lund Svindal hang opp bildene mine, sier Christina Geiger i intervjuet med Playboy

Den tyske alpinstjernen Christina Geiger (27) får nå oppmerksomhet fra langt fler enn sportsinteresserte i inn- og utland.

Alpinisten stiller nemlig uten skidrakt i tyske Playboy. Hun forteller til magasinet at det ikke var et enkelt valg.

- Jeg var først i tvil. Jeg har aldri blitt fotografert uten tøy før. Men jeg følte det gikk bra, sier Geiger i intervjuet med Playboy.

Les også: Kunsterotiske Nu Muses vil gjenskape 70-tallets legendariske Pirellikalender

Hun legger ikke skjul på at hun har sans for vår egen Aksel Lund Svindal, og skulle gjerne ha møtt ham i St. Moritz.

- SKi-VM er en av få muligheter der kvinnelige og mannlige skiløpere møtes. Aksel Lund Svindal er veldig suksessrik, sympatisk og ser bra ut, innrømmer Geiger.

Playboy vil gjerne vite om Geiger ville hatt noe imot at Svindal hengte opp Playboy-bildene av henne på garderobeskapet sitt.

- Haha. Vi alpinister har heldigvis ikke garderobeskap. Men nei, jeg ville synes det var en ære, sier hun til magasinet.

Geiger er et av de tyske VM-håpene. Hun regnes blant verdenseliten i slalåm og har gjort det sterkt i en rekke konkurranser, sist i januar kjørte hun inn på en åttende plass i verdenscupen i Flachau.

Slalomstjerne Christina Geiger i tyske Playboy.

Promotion med annonselenker

4 stilige sommerantrekk!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.