Foto: Victoria's Secret/Splash News Victoria's Secret/Splash News

Candice Swanepoel toppløs

Antagelig den mest sexy videoen som er tillatt på YouTube.

Candice Swanepoel (22) er en av Victoria's Secrets aller hotteste modeller. Den sør-afrikanske undertøysmodellen stilte nylig opp toppløs for den australske utgaven av livsstilsmagasinet Men's Style.

Og bildet er ikke knipset med ryggen til, med armen foran brystet eller dekket til som slike «toppløsbilder» gjerne er. Candice tok det, med andre ord, helt ut.

22-åringen er i vinden om dagen, og da vi søkte på Youtube for å sjekke om Men's Style hadde lagt ut en en «bakom fotoshooten»-video (det har de foreløpig ikke), kom vi over en annen video hvor undertøysmodellen viser seg fra sitt desidert aller mest sexy.

(Klikk på bildene over for å se dem i større format)

Videoen har bare tittelen «French photoshoot» så vi aner lite om bakgrunnen for seansen. Den er for Victoria's Secret, og vi tipper tittelen er inspirert av Swanepoels «french maid»-påkledning...

35 sekunder du bør unne deg:

Candice Swanepoel ble født 20. oktober 1988, og vokste opp i Natal-provinsen i Sør-Afrika. Hun ble oppdaget som 15-åring av en modellspeider på et loppemarked i byen Durban. Året etter tjente hun 40.000 kroner om dagen som modell.

Hun er mest kjent som en av Victoria's Secret engler, men har også Elle, Nike Diesel, Guess Tommy Hilfiger og Dolce and Gabbana på CV-en.

Forbes lister Swanepoel som den 10. best betalte modell i verden med en inntekt på over 17 millioner kroner i 2010.

I bildekarusellen nedenfor demonstrerer hun litt mer av talentet sitt:

4317

Promotion med annonselenker

Bootsene du kan bruke med dressen

Promotion med annonselenker

Dette er mannen kvinner vil ha!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.