«BUTT RIP»: En britisk nettbutikk selger bukser med en stor rift under rumpeballene.
«BUTT RIP»: En britisk nettbutikk selger bukser med en stor rift under rumpeballene. Foto: prettylittlething.com/montasje side3.no

Butt rip

Butt rip er den forferdelige jeanstrenden som ser ut til å være på vei til Norge - takket være Kylie Jenner

- Hva tenkte designerne på?

Glem slengbukser, harembukser eller mammajeans. Nå er det en ny, forferdelig buksetrend som herjer, skriver nettsiden Mashable.

På et eller annet tidspunkt har nemlig en person tenkt: Hva er det jeansene mine mangler? En stor rift under hver rumpeballe.

Nettbutikker selger nå såkalte «butt rip» eller «bum ripped jeans». Buksene ser helt vanlige ut forfra, men bak har de altså to store rifter som viser nesten mer enn mindre av rumpeballene.

Det skrives om buksene at de «lar deg vise frem litt hud» og har «en flatterende passfrom og viktig detalj på rumpen».

I dagens sosiale medie-verden er det ikke alle som hyller den noe uvanlige buksemoten. Flere synes den er ganske ræva og har tatt til Twitter for å vise sin misnøye. Én skriver blant annet «har de blitt helt gale», med referanse til designeren.

Men det er ikke bare på sosiale medier den nye buksetrenden har blitt omtalt. Flere medier har skrevet om «butt rip»-buksene, blant annet Business Insider og nettsiden Seventeen.

Sistnevnte har også kjørt en liten test på hvordan det er å bruke buksene til hverdags. En journalist laget sin egen versjon av jeansene og gikk med dem i en periode. Hun skriver blant annet at noen lo da hun gikk forbi i buksene. Journalistens mor var ei heller veldig imponert over den nye trenden.

«Avskyelig» var alt moren skrev i en tekstmelding da hun skulle dele sin mening.

Ifølge Seventeen kan man (selvfølgelig) spore trenden tilbake til én av Kardashian-søstrene. For flere måneder siden la nemlig Kylie Jenner ut et bilde av seg selv med rumpebuksene på Instagram. Som med den forferdelige sminketrenden contouring (Google det), bittesmå solbriller og plastikk kirurgi, tok det selvfølgelig ikke lang tid før mange rundt om i verden kastet seg etter noe en Kardashian-søster gjorde først.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Takk, Kylie.

Promotion med annonselenker

Pusse opp? Få med deg disse rabattene!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.