VANT: Eirin Hagstrøm fra Fredrikstad vant lørdag en av landets største modellkonkurranser.
VANT: Eirin Hagstrøm fra Fredrikstad vant lørdag en av landets største modellkonkurranser. Foto: Gunnar Strøm

Brun og blid

Ble kalt «FHM-chubby» på Top Model – vant modellkonkurranse

- Jeg er så glad.

(Fredriksstad Blad) Hagstrøm har konkurrert med oover 1.000 andre konkurrenter, og gikk sent lørdag kveld av med seieren i konkurransen. Finalen ble arrangert i Bergen.

Som vinner av konkurransen mottok Fredrikstad-jenta en sjekk på 200.000 kroner, i tillegg vil hun motta honorarer for modelloppdrag tilsvarende inntil en halv million kroner.

– Jeg er så glad, så overveldet og så takknemlig, sa hun etter konkurransen lørdag kveld.

Etter Top Model og kommentarene fra henholdsvis Top Model-dommer og kjendisfotograf Marcel Leilenhoff og gjestedommer Christer Falck, fikk Hagström et usunt kroppsfokus som resulterte i spiseforstyrrelser og senere depresjoner.

Hagstrøm fortalte etter finalen at hennes største seier er at hun har vunnet et av landets største modelloppdrag uten å være 40 kilo.

– Jeg er den tyngste modellen Brun og blid har hatt i løpet av 27 år. Dette viser at verden faktisk går fremover, og jeg håper jeg kan inspirere andre jenter til å være normale selv om de drømmer om en modellkarriere, avslutter hun.

Les flere saker fra Fredriksstad Blad.

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.