VANT: Eirin Hagstrøm fra Fredrikstad vant lørdag en av landets største modellkonkurranser.
VANT: Eirin Hagstrøm fra Fredrikstad vant lørdag en av landets største modellkonkurranser. Foto: Gunnar Strøm

Brun og blid

Ble kalt «FHM-chubby» på Top Model – vant modellkonkurranse

- Jeg er så glad.

(Fredriksstad Blad) Hagstrøm har konkurrert med oover 1.000 andre konkurrenter, og gikk sent lørdag kveld av med seieren i konkurransen. Finalen ble arrangert i Bergen.

Som vinner av konkurransen mottok Fredrikstad-jenta en sjekk på 200.000 kroner, i tillegg vil hun motta honorarer for modelloppdrag tilsvarende inntil en halv million kroner.

– Jeg er så glad, så overveldet og så takknemlig, sa hun etter konkurransen lørdag kveld.

Etter Top Model og kommentarene fra henholdsvis Top Model-dommer og kjendisfotograf Marcel Leilenhoff og gjestedommer Christer Falck, fikk Hagström et usunt kroppsfokus som resulterte i spiseforstyrrelser og senere depresjoner.

Hagstrøm fortalte etter finalen at hennes største seier er at hun har vunnet et av landets største modelloppdrag uten å være 40 kilo.

– Jeg er den tyngste modellen Brun og blid har hatt i løpet av 27 år. Dette viser at verden faktisk går fremover, og jeg håper jeg kan inspirere andre jenter til å være normale selv om de drømmer om en modellkarriere, avslutter hun.

Les flere saker fra Fredriksstad Blad.

Promotion med annonselenker

NÅ: Knallpriser på proteinbarer

Promotion med annonselenker

NÅ: Knallpriser på proteinbarer

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook:

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.