Bella Hadid (19).

Damer

Bella Hadids nakenbilder hylles på Twitter

Bella Hadid mener hun har funnet et ny kunstform i samarbeid med fransk motemagasin. Vær obs, denne artikkelen inneholder nakne brystvorter.

19 år gamle Bella Hadid var lenge kun kjent som «lillesøsteren til supermodell Gigi Hadid». Men i løpet av noen få år, har lillesøster Bella slått seg virkelig opp i moteverden.

Tidligere i 2016 ble hun blant annet kåret til en av verdens mest 50 ettertraktede av Models.com. Nå skal Side3 innrømme at de vet minimalt om Models.com, men det hørtes imponerende ut da vi leste det på Wikipedia.

Det som dog er oppsiktsvekkende er at Bella nå kaster klærne på et noe utradisjonelt vis for motemagasinet Vogue Paris. Det er selvsagt ikke uvanlig at modeller kaster klærne, men Bella lar blygheten falle og skjuler ikke sine edlere deler som tradisjonen tross alt er.

#Freethenipple for forsiden av franske Vogue, med mine brødre Mert og Marcus, skriver Bella selv til et bilde hun har delt fra fotoshooten.

Hun snakker om fotografene Mert Alas og Marcus Pigott.

- Takk for at dere har åpnet øynene mine til en ny kunstform, jeg elsker dere. Takk for muligheten og opplevelsen, Vogue.

Bella har selv lagt ut et av nakenbildene, med skjult brystvorter og rumpe.

Hylles på Twitter

Den type hensyn tas ikke på Twitter, hvor bildene nå hylles i all sin prakt.

Bella Hadids nye fotoseanse er "forbi fantastisk", skriver én mens en annen synes modellen er "bokstavelig talt feilfri".

Les også: Heidi Klum: - Jeg elsker å vise frem mine kvinnelige fordeler

Ikke alle like imponert, og mener Bella Hadid med disse bildene er en dårlig rollemodell for unge kvinner.

#FreeTheNipple

Free the nipple"-kampanjen er en likestillingsbevegelse som fokuserer på dobbeltmoralen rundt at kvinners brystvorter blir sensurert, men ikke mannens. Regissøren av filmen "Free the Nipple", Lina Esco, krediteres med å ha sparket det hele i gang.

Målet med kampanjen er ikke at kvinner skal kunne gå toppløs hvor enn de måtte føle for det, men å strippe samfunnet for seksualiseringen av kvinnens overkropp, og forsøker å sette fokus på hykleri og inkonsekvens i kulturen og rettsystemet.

Til syvende og sist vil kampanjen avkriminalisere toppløshet for kvinner, styrke kvinner i alle vestlige land og bidra til global likestilling mellom kjønnene.

Promotion med annonselenker

Visste du at testosteron- nivået synker fra 30-års alderen: Dette kosttilskuddet bør mannen din ta

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.