MANFRED BAUMANN CALENDAR 2018: Tre av modellene som er med i årets utgave av fotograf Manfred Baumanns kalender.

Manfred Baumann Calendar 2018 N°11

Årets julegave for menn (som fremdeles tør å like nakne kvinner)

To amerikanske skuespillere kaster klærne for fotografen Manfred Baumann.

For 11. året på rad gir den østerrikske fotografen Manfred Baumann ut sin berømmelige kalender.

Han er mannen bak en rekke utgivelser i krysningen mellom kunst og erotikk. Noen vil kanskje si han har drømmejobben.

Manfred Baumann.

Og mens den legendariske Pirellikalenderen etter 50 år med nakne supermodeller de siste årene har gått i en helt annen retning, satser Baumann fremdeles på nakenhet. I 2018 er modellene imidlertid kun toppløse, mens de tidligere år har stilt i nettoen.

Baumann har knipset berømtheter som Roger Moore, Angelina Jolie og John Malkovich, men er altså minst like kjent for sine elegante nakenbilder.

Mellom fotobøker som "Fine Nude Art", "Erotic Visions" og " Train", gir fotografen hvert år ut en egen kalender. Side3 pleier å omtale den som "årets julegave for menn".

"Manfred Baumann Calendar 2018" er den ellevte i rekken, også i år utgivelsen begrenset til 1000 eksemplarer.


Sarah Dumont (til venstre) blir omtalt som Hollywood-yndling av den tyske avisen Heute. Hun blir å se i en rekke filmer framover, deriblant

Sarah Dumont (til venstre) blir omtalt som Hollywood-yndling av den tyske avisen Heute. Hun blir å se i en rekke filmer framover, deriblant "Acid Girls", "A Many Splintered Thing" og "Rise".

I de foregående årene har hver kalender hatt et tema. I 2014 ville Baumann provosere med bilder av en bakbunnet kvinne og en kvinne som tjente som hest foran en mann med pisk. Prikken over i-en skulle være 70 år gamle Christine Schubert, alias Josefine Mutzenbacher, som stilte opp i nettoen.

I 2015-kalenderen var fokuset på fortellerkunst hvor hvert bilde skulle inspirere betrakteren til å tenke ut en historie. I 2016 fokuserte fotografen på en slags best of fra årets fotosamling.

I 2017 var temaet erotismen i stjernetegnene. Kona Nelly Baumann skrevet teksten til bildene og Baumann jobbet med en rekke internasjonale modeller verden over for å skape bildene.

Også i 2018 stiller internasjonale toppmodeller opp for kalenderen. Det er ikke noe tema i år, men til gjengjeld stiller to amerikanske skuespillere opp i kalenderen.

Sarah Dumont er kjent fra TV-serien "The Royals" og fra den ikke direkte kritikerroste "Scouts vs. Zombie". Hun har også hatt en rolle i Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D og blir å se i filmene "Acid Girls", "A Many Splintered Thing" og "Rise".

Bailee Mykell har hatt en rekke mindre roller i filmer som "One Shot", og skal være aktuell i en større, kommende Netflix-satsing.

Her er alle bildene som er med i Manfred Baumann Calendar 2018 N°11:


Januar.

Januar.


Februar

Februar


Bailee Mykell er både cover- og Mars-piken i kalenderen til Manfred Baumann.

Bailee Mykell er både cover- og Mars-piken i kalenderen til Manfred Baumann.


April.

April.


Sarah Dumont er Mai-piken.

Sarah Dumont er Mai-piken.


Juni.

Juni.


Juli.

Juli.


August.

August.


September.

September.


Oktober.

Oktober.


November.

November.


Desember.

Desember.

Promotion med annonselenker

Du vil ikke tro hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.