Trådløs lyd til hjemmet

Her er de beste julegavene.

Profilbilde

Hos Spaceworld Soundgarden finner du flere av markedets beste høyttalere, og som eksperter kan du stole på at du vil finne produktet som passer deg i butikk eller på SWSG.no. Men hva er egentlig viktig å tenke på når du skal velge et trådløst lydanlegg? 

Snakk med fageksperter

Skal man kartlegge behovet sitt bør man snakke med fageksperter. Spaceworld Soundgarden gir veiledning og selger lydanlegg etter behov.  For noen er kanskje lydkvaliteten det viktigste, mens andre har behov for enkel funksjonalitet.

Spaceworld Soundgarden tar seg god tid til sine kunder, og tester ulike anlegg i butikken slik at du på forhånd vet hvilken lydopplevelse anlegget gir deg. Det er ofte sistnevnte som er mest avgjørende for hvilket anlegg man velger. Funksjonaliteten kan være ganske lik, men den store forskjellen ligger i hvordan systemet spiller musikk.

Viktig med god router

En god router er også alfa og omgea når man skal sette opp et trådløst multiromsystem hjemme.

Det er mye kommunikasjon som skjer når du setter i gang et multiromsystem. Systemet skal snakke med routeren. Det skal snakke med en mobil eller et nettbrett som styrer musikken. Og det skal snakke med en server der musikken ligger.

Her er fire svært gode produkter plukket av Spaceworld Soundgarden til deg som er ute etter trådløse høyttalere, enten det er en julegave til deg selv eller noen andre:

Harman Kardon Omni

Omni-høyttalerene fra Harman Kardon gir deg god trådløs lyd som du styrer via mobilen eller nettbrettet. Her snakker vi om et multiromsystem av høy kvalitet med tre forskjellige høyttalere, hvorav Omni 50+ er både oppladbar og sprutsikker, noe som gjør den perfekt til utendørs bruk. Du kan også utvide anlegget med en lydplanke og en adapterboks for å få lydopplevelser som passer enhver anledning. 

Enhetene kan styres både via Bluetooth og Wi-Fi og er svært enkle å betjene, og er selvsagt også kompatible med Spotify Connect og Google Cast. Med flere høyttalere koblet sammen kan du spille forskjellig musikk i forskjellige soner, eller sammenkoble enhetene og spille samme musikken i alle soner. Hos Spaceworld Soundgarden finner du Omni-høyttalerne i tre forskjellige størrelser.
Sjekk ut produktene her.

Bose SoundTouch

Fra selskapet som har det mest respekterte navnet i lydbransjen, får du SoundTouch - et trådløst system med klar kvalitetslyd som fyller rommet. 

Bose SoundTouch er en hel produktserie med musikksystemer og hjemmekino. Det kobles opp mot ditt Wi-Fi-nettverk, og lar deg enkelt spille musikk fra tjenester som Spotify og Deezer, radiokanaler på nett og fra ditt eget musikkbibliotek. Bose SoundTouch støtter også Bluetooth, noe som gjør at du kan spille musikk fra enda flere kilder.  

Dette er systemet som passer for «alle», og det er spesielt én helt genial funksjon Bose SoundTouch innehar; ved hjelp av forhåndsdefinerte favorittinnstillinger kan du sette på musikk fra din mobiltelefon eller systemets fjernkontroll bare med et enkelt tastetrykk. Det gjør at du slipper å «knote» inne i en app når du kjapt har lyst til å sette på favorittlåta di til morgenkaffen.
Sjekk ut produktene her.

EC Living

EC Living er norsk lydkvalitet på sitt beste, og et respektert varemerke innen HiFi. Norske Electrocompaniet har laget et trådløst multiromsystem som kombinerer høyttaler, forsterker og trådløs avspiller i en og samme enhet. En høyttaler kan brukes alene, du kan plassere en i hvert rom for å spille favorittmusikken din i hele boligen eller kombineres med en ekstra høyttaler i samme rom for å få stereolyd. Med optisk og coax-inngang kan også høyttaleren benyttes sammen med TV og annet lydutstyr. 
Sjekk ut produktene her. 

Devialet Phantom

Devialet Phantom er en revolusjon innen lyd. Dette lille teknologiske «vidunderbarnet» er både kompakt og plasseringsvennlig, og innehar helt ny patentert teknologi skapt av Devialets ingeniører som gjør at den kan fylle rommet med et ekstremt lydtrykk. Dessuten har den like dyp bass som et par store gulvstående høyttalere. Nettsiden Lydogbilde.no omtaler høyttaleren som en «ekstrem digitalhøyttaler».

Phantom har en ytelse som er fantastisk selv om du bruker den alene, men med to eller flere høyttalere vil du få en «hypnotiserende» lydopplevelse. Høyttaleren kommer i tre forskjellige størrelser, og er alltid i utvikling. De nyeste funksjonene og forbedret ytelse vil du hele tiden få gjennom gratis oppdateringer av systemet.
Sjekk ut produktene her.

Se flere trådløse lydsystemer hos Spaceworld Soundgarden. Klikk her!