Hodetelefonene alle vil ha under juletreet

Trådløs lyd som passer til alle.

Profilbilde

I takt med økt salg av hodetelefoner, har også variantene blitt mange. I dag kan du finne hodetelefoner til nesten hvilket som helst behov. Den siste trenden er hodetelefoner og ørepropper som er trådløse og har støydemping.

Spaceworld Soundgarden tilbyr et bredt utvalg av hodetelefoner, og har derfor akkurat det du enten ønsker deg som gave eller ønsker å gi som gave til jul. Her har vi plukket ut det beste av de beste:

Aktiv støydemping

Hodetelefoner med støydemping er noe mange ønsker seg og har behov for. Det er genialt å ha for alle som sitter i kontorlandskap og skal fordype seg i arbeid som krever konsentrasjon. Det gjør flyreisen mer avslappende når man kan stenge lyden av flymotoren helt ute. Og det gjør starten på dagen mye bedre når man kan sitte på bussen eller toget på vei til jobb, uten å være tvunget til å høre på telefonsamtalen til sidemannen. 
Støydemping har blitt en nødvendighet for mange, og funksjonene blir bare mer og mer avanserte og geniale. Hodetelefoner med aktiv støydemping  analyserer støy fra omgivelsene og demper dermed støy tilpasset situasjonen du befinner deg i.
Et godt produkt med aktiv støydemping er Bose QC35 II. Bose er bransjeledende med sine støyreduserte hodetelefoner. Det er ikke spesielt oppsiktsvekkende ettersom de både var først ute med støyreduksjon, og leverer høy kvalitet. Denne nye versjonen av QuietComfort-hodetelefonene gir deg opptil 20 timers trådløs lyttetid, og du kan justere nivået på støyreduksjonen gjennom Bose Connect-appen.  Sjekk ut produktet her. 

Sony WH-1000XM2 har blitt kåret til årets beste av Lyd & Bilde, som skriver at «lyden er glimrende, støyreduksjonen er best på markedet og batteritiden likeså».

Hodetelefonene analyserer hodeformen din slik at du får spesialtilpasset støydemping. Den tilpasses også situasjonen du er i - om du går, sitter stille eller befinner deg på et transportmiddel. Lydoverføringen skjer via den avanserte LDAC-standarden som gir overføring i hastigheter helt opp til 990 kbps, men kan også brukes med kabel for et perfekt lydsignal i enhver situasjon.

Batterilevetiden er på hele 30 timer. Sjekk ut produktet her.


Propper

Endelig kan du få propper helt uten kabler og bøyler, men fortsatt med kvalitet som er skyhøy. 

Beoplay E8 fra Bang & Olufsen leverer perfekt lyd, og ToneTouch-funksjonen gjør at du kan personalisere lydopplevelsen gjennom Beoplay-appen ved å fininnstille lydkarakteristikken eller velge nivået av lyd du ønsker å slippe inn utenfra. Du får med flere forskjellige øretupper slik at du finner de som passer ørene dine best. Batteritiden er på 4 timer, men bærevesken har også et innebygget batteri som gir 8 timer ekstra spilletid. Sjekk ut produktet her.

Sony har også laget trådløse ørepropper med støydemping. Sony WF-1000X er både diskret, leverer god lydkvalitet og adaptiv støyreduksjon som tilpasses omgivelsene og situasjonen du befinner deg i. Batteriet kan lades i bærevesken, dermed får du tilsammen 9 timers spilletid. Sjekk ut produktet her.

Trening

JBL Reflect Countour trådløse ørepropper er perfekt for atleten som elsker musikk til løpeturen. Hodetelefonene har en bøyle som gjør at de er festet rundt øret, og vingene på gummiproppene sørger for at de sitter som støpt under hele treningsøkten. Kabelen mellom proppene har refleks slik at du er synlig når du løper i mørket, og proppene er selvsagt resistente mot fukt og tåler derfor en skikkelig svett tur. Sjekk ut produktet her.

Ungdommelig

DJ-ens egenutviklede hodetelefoner Kygo A4 er perfekt på reisefot. Samtidig som de leverer god lyd er de svært lette og foldbare, og derfor perfekt i håndbagasjen. Øreputene og passformen på klokkene er tilpasset slik at du skal kunne lytte komfortabelt i timesvis, faktisk i 16 timer når batteriet er fulladet. Sjekk ut produktet her.

Mye for pengene

For deg som vil ha gode hodetelefoner til en like god pris er Urbanista Berlin et godt alternativ. De trådløse proppene gir deg fem timer med lytting, og tar bare én time og fullade. Proppene kommer med vinge som gir ekstra god passform, og de henger trygt rundt halsen ved hjelp av magneten når de ikke er i bruk. Sjekk ut produktet her.

Godt utvalg - høy kvalitet

Spaceworld Soungarden gir deg det beste innen hodetelefoner. Du finner produkter som passer til trening, gaming, med og uten støydemping, med og uten kabel, propper, «on-ear» og «around-ear». 

Med hodetelefoner i alle prisklasser ,finner du produkter som passer til alle behov og til alle lommbøker. Kanskje du unner en du er glad i hodetelefoner av høy kvalitet til jul? Da er produktene nevnt over gode kjøp. 

Andre behov? Finn flere gode produkter her.